Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416, 416D si 416E
Cod produs
VIYL1753-RA
Out Of stock
Descriere
De cand a aparut pe piata acest pinion planetar buldoexcavator Caterpillar 416 stim ca te putem asigura inca o data de calitatea indiscutabila a produselor pe care ti le oferim. Acest pinion original Carraro este realizat din cele mai bune materiale, astfel incat tu sa iti poti desfasura activitatea timp indelungat si in perfecta siguranta. Este doar una dintre miile de piese din depozitul nostru, care satisface exigentele clientilor, de aceea noi iti recomandam cu convingere acest pinion planetar pentru buldoexcavator Caterpillar 416 din oferta noastra.

Fiabilitatea este doar una dintre caracteristicile sale, asa ca produsul este perfect compatibil si cu Caterpillar 416D si Caterpillar 416E

Este realizat din metal, fiind supus unui tratament termic pentru a-i conferi o rezistenta crescuta. Una dintre frecventele probleme ce ar putea sa apara pentru ca sa ajungi sa ai nevoie de o astfel de piesa noua ar fi deteriorarea danturii, ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente. Mai vrei sa discutam pe acest subiect? Apeleaza-ne, pentru mai mult suport tehnic iti stam mereu la dispozitie! Iti mai spunem ca montajul acestui pinion planetar buldoexcavator Caterpillar 416 trebuie sa fie realizat in ansamblu de trei piese si ca el va functiona ca piesa de legatura intre capul planetarei si coroana reductorului.

Afla de la noi toate detaliile tehnice si fii mereu in siguranta si informat!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Acest pinion planetar buldoexcavator Caterpillar 416 vine impreuna cu un certificat de garantie, astfel ca tu esti linistit atunci cand te hotarasti sa il achizitionezi. Mai mult, timp de 6 luni, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, tu poti sa lucrezi linistit cu utilajul tau. Pentru ca atunci cand iti suntem noi aproape, lucrul tau devine mai usor!

Cere acum o oferta! Acest pinion planetar buldoexcavator Caterpillar 416 este o piesa atat de rezistenta si fiabila incat ne simtim increzatori ca putem, iata, sa-ti aducem doar cele mai de top piese, oricand, pentru tine! De asemenea, noi iti oferim si suportul tehnic dat de o intreaga echipa de consultanta, care iti sta la dispozitie. Poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate.
Poti, de asemenea, sa depui o cerere accesand site-ul nostru. Noi vom ajunge rapid la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de personal calificat si instruit. Reasamblarea si etansarea transmisiei finale intr-un mod corespunzator pot prelungi simtitor perioada de exploatare fara incidente neplacute ale noilor piese montate.

Specificatii tehnice
• Diametru interior 50mm
• Grosime ( inaltime ) 40.5mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura