Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru buldoexcavator Case 580SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SR
Cod produs
EB3TOUNK-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o flansa cardan buldoexcavator Case 580SR noua? Noi iti stam mereu la dispozitie pentru ca tu si utilajul tau sa beneficiati de un suport optim. Te asiguram ca, daca alegi aceasta flansa cardan, te vei bucura de o varianta extraordinar de fiabila pentru transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Realizata in fabricile originale Carraro, flansa cardan beneficiaza de tratamente termice si este compusa din materiale metalice de inalta calitate, astfel incat tu sa fii sigur ca alegerea facuta de tine este cea mai buna.

Specialistii iti recomanda sa schimbi bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan, odata cu flansa. Reparatia va fi mult mai sigura si mai trainica. Iar daca ai nevoie de informatii si sfaturi suplimentare, nu intarzia sa ne contactezi. Echipa noastra este formata din oameni bine pregatiti in domeniul mecanicii si te asiguram ca vei fi corect indrumat! Tot la ei poti apela si pentru un montaj profesionist! Piesa pleaca spre tine imediat ce plasezi comanda! Incepe prin a solicita oferta!

Flansa cardan buldoexcavator Case 580SR - are o fiabilitate crescuta!

Se recomanda a nu se trece cu vederea indiciile privind uzura flanselor cardanice sau a altor elemente constitutive ale cardanului, deoarece eventualele defectiuni ale acestui mecanism vor duce, inevitabil, la imposibilitatea miscarii utilajului. In cazul in care descoperi o vibratie suparatoare, dar inca nu atat de puternica, continua deplasarea utilajului cu viteza redusa pana la atelierul de reparatie. Lasa specialistii sa verifice in amanunt cauzele dezechilibrului si schimba urgent componenta avariata!

Cand ai o echipa de specialisti gata sa te ajute, totul devine mult mai usor!

Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

La flansa cardan pentru buldoexcavator Case 580SR vei primi un certificat de garantie in momentul achizitionarii. De asemenea, ai 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. Cand esti asigurat, dormi linistit iar utilajul tau functioneaza la capacitate maxima!

Flansa cardan buldoexcavator Case 580SR este piesa pe care noi ti-o recomandam cu toata increderea, pentru ca stim cat de important este pentru tine ca utilajul tau sa functioneze perfect! Venim insa si in intampinarea ta cu suport tehnic si, astfel, pentru lamuriri sau indrumari te asteptam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau sa depui o cerere pe site-ul nostru! Iti putem livra coletul oriunde in tara, in orice colt te-ai afla, in cel mai scurt timp posibil, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura