Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570T
Cod produs
DZJ6NC5O-A-MI
Out Of stock
Descriere
Suntem o sursa nesecata de idei si metode pentru imbunatatirea activitatii tale de munca. Avem cele mai bune produse de pe piata si cele mai bune intentii atunci cand e vorba de serviciul nostru de consultanta! Alaturi de noi poti avea oricate asteptari, caci rezultatele se vor ridica intotdeauna la nivelul lor. Acest pinion planetar buldoexcavator Case 570T este o piesa recunoscuta pentru rezistenta si fiabilitate, un element super obisnuit pentru fiecare utilaj! Cere acum o oferta si vei fi multumit!

Vorbeste cu noi! Iti putem oferi si cele mai fine detalii despre piesele noastre!

Pinion planetar buldoexcavator Case 570T- alege cea mai eficienta cale spre succes:maxima calitate!
Produsele noastre sunt fabricate in cele mai mari laboratoare tehnice din lume, sub atenta observatie a inginerilor! Acest pinion este prelucrat cu atentie si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic tratat termic si imbunatatit pentru o mare rezistenta in timp! Performanta lui cea mai mare este ca transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale, in ansamblul reductor!
Serviciul gratuit de consultanta, o metoda inteligenta de progres!
Noi am invatat ca nimic nu este dificil daca respectam, cu rabdare, cativa pasi in implementarea unui nou element. Vrem sa te invatam si pe tine cateva dintre secretele pe care le cunoastem despre utilaje si cum pot fi ele mai bine intretinute. Inca de la alegerea pieselor de schimb, primesti asistenta noastra, pentru a face o selectie cu adevarat compatibila cu modelul pe care il detii. Ulterior, te sfatuim ce ar fi bine sa faci in legatura cu montajul si care sunt pasii de urmat pentru o intretinere corecta, ce-ti asigura o perioada de exploatare foarte extinsa. Chiar si defectiunile utilajului tau pot fi asistate tehnic de catre echipa noastra de colaboratori. Ei pot veni catre tine, in cele mai ingrijoratoare situatii, pentru reparatii de urgenta, la fata locului!
Acest pinion planetar buldoexcavator Case 570T este pe lista pieselor ce pot fi cumparate cu maximum de incredere, intrucat este livrat alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest  pinion planetar buldoexcavator Case 570T plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site. Vei primi produsul cat mai curand, intrucat ne face placere sa ne grabim cu expedierea! In general, coletele noastre sunt livrate in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Te asteptam si la depozitul nostru daca iti doresti sa ridici personal comenzile tale!
Intr-un moment de plina expansiune tehnica si tehnologica, treaba asta cu montajul a devenit extrem de serioasa. Fiecare piesa trebuie asamblata asa cum a fost ea proiectata sa functioneze, iar producatorii au propriile lor indicatii de montaj! Fii sigur ca apelezi la un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale in trecut.
Elementele conexe merita, si ele, un plus de atentie!
Fiind cel putin la fel de importante, capul de planetara si coroana transmisiei finale ar trebui inlocuite, daca prezinta semne de uzura! Fii sigur ca este bine facuta etansarea ansamblului reductor, iar daca este nevoie, schimba simeringurile si oringurile. Acele de rulmenti ar trebui si ele evaluate, pentru o functionare cu o frecare cat mai mica.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura