Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Valtra 8450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8450
Cod produs
75AI96E8-A-MI
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune variante de imbunatatire a utilajului tau, dar si o rutina de lucru mai eficienta, se gasesc alaturi de noi, mijlocind produse performante si un excelent serviciu de consultanta! Acest pinion planetar tractor Valtra 8450 este o piesa de transmisie excelent prelucrata, super rezistenta si fiabila, pe care o regasesti intotdeauna pe stocul nostru. Produsul poate sa ajunga la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara!
Pinion planetar tractor Valtra 8450 - Performanta produselor noastre determina cele mai bune rezultate!
Daca te poti baza pe un suport tehnic temeinic de inalta calitate, ai sanse mari sa iti cresti puterea de munca! Produsele noastre vin din cele mai mari fabrici din lume si sunt proiectate alaturi de ingineri responsabili si experimentati! In acest caz, un pinion pentru tractor Valtra este conceput dintr-un aliaj metalic foarte bun, tratat termic si imbunatatit pentru siguranta utilizatorilor. Este produs pentru a-si indeplini rolul in ansamblul reductor, facand transferul cuplului dintre planetara si coroana transmisiei finale!

Alaturi de noi vei cunoaste drumul cel mai bun catre eficienta!
Suntem foarte implicati in tot ce facem, iar clientii nostri se bucura de serviciul nostru gratuit  de consultanta, atat de folositor!
• Te asistam pentru a fi siguri ca faci o selectie corecta, 100% compatibila cu utilajul tau
• Iti oferim ajutorul atunci cand nu stii unde sa apelezi pentru un montaj sigur. Avem o multime de recomandari pentru tine
• Iti oferim sansa de a-ti cunoaste mai bine propriul utilaj si de a stabili un plan personalizat de intretinere a lui pe termen lung
• Iti oferim suport tehnic atunci cand utilajul tau trece prin cele mai grele momente si are nevoie de reparatii de urgenta. Putem veni catre tine pentru a pune utilajul in miscare, indiferent in ce zona te afli
Acest pinion planetar pentru tractor Valtra 8450 este o piesa excelent prelucrata si merita toata increderea ta, intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest pinion planetar tractor Valtra 8450 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, apeland unul dintre numerele afisate pe pagina. Sau inregistreaza o cerere direct in site-ul nostru! Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs. Daca iti doresti sa ridici personal comanda, esti asteptat la depozitul nostru!
Iata un nou capitol pe care trebuie sa il tratam cu responsabilitate, asadar orienteaza-te catre un atelier de specialitate. Daca nu stii unul de incredere, te ajutam sa gasesti cea mai buna varianta! Persoana care va efectua montajul ar trebui sa fie un profesionist cu experienta in asamblarea transmisiilor finale. Fii sigur ca oferi piesei tale un montaj corect si astfel ii asiguri o perioada  mult mai extinsa de exploatare, fara probleme!
Elementele conexe au nevoie de verificare!
Ar fi cel mai bun moment pentru a inlocui capul de planetara si coroana transmisei finale, daca ele prezinta semne de uzura. Simeringurile si oringurile trebuie schimbate si ele pentru o etansare perfecta a ansamblului reductor. De asemenea, fii sigur ca acele de rulmenti au fost si ele evaluate, pentru o functionare cu o frecare cat mai mica.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l mai departe, catre coroana butucului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura