Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc Steyr 1-33-742-642

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 1-33-742-642
Cod produs
ESWK85PT-A
Out Of stock
Descriere
In cautarea celor mai bune produse si servicii de pe piata, ai nimerit exact unde ai nevoie! Gazduim piese de schimb si consumabile in ton cu dezvoltarea tehnica si tehnologica, iar serviciul gratuit de consultanta le valideaza perfect, intrucat primesti asistenta noastra la tot pasul.

Aceasta coroana de butuc Steyr 1-33-742-642 este o piesa etalon, creatia Original Carraro, ce primeste cele mai bune recomandari si cele mai multe livrari catre muncitori.

Cere acum o oferta! Suntem siguri ca produsele noastre depasesc asteptarile!
Aceasta coroana Steyr 1-33-742-642 este conceputa in cadrul celui mai interesant atelier de creatie tehnica, extrem de dezvoltat si administrat de cei mai buni ingineri din lume. Prelucrata sa reziste, din cel mai dur aliaj metalic, isi indeplineste eficient rolul ei esential in angrenajul transmisiei finale, ajutand la sporirea cuplului!

Asistenta permanenta din partea noastra!
Alaturi de noi vei gasi solutii in toate situatiile, fie ca ai nevoie de o simpla informatie sau o recomandare pentru montaj, fie ca trebuie sa primesti asistenta tehnica de urgenta in caz de imobilizare. Trimitem catre tine o echipa de profesionisti gata sa actioneze pentru reparatii de urgenta la fata locului! Trebuie doar sa ne cauti!

Aceasta coroana Steyr 1-33-742-642 este perfecta pentru tine, nu iti poate da batai de cap, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Nu uita ca poti sa contribui consistent la intretinerea pe termen lung a pieselor. Alaturi de angajatii nostri poti sa stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau.

Daca vrei sa cumperi o coroana de butuc Steyr 1-33-742-642 plaseaza o comanda catre agentii de vanzari, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Vei vedea ca prelucram datele tale cat mai repede, iar expedierea o facem imediat. Tu intri in posesia produsului tau in 24 de ore, oriunde de-ai afla, cu plata la primirea coletului! Poti sa ridici si personal comenzile tale, direct din sediul nostru!

Trateaza cu responsabilitate acest pas si incearca sa gasesti un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale! Piesele trebuie pozitionate perfect, lubrifiate, de asemenea, iar ansamblul reductor trebuie etansat cum se cuvine, astfel incat sa poata asigura o durata de exploatare fara probleme cat mai mult timp!
Nu uita si de elementele conexe, asa ca verifica-le pentru a nu le lasa libere, cu semne de uzura! Se recomanda, astfel, inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice:

• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: ESWK85PT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura