Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Nacco 1613379

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Nacco 1613379
Cod produs
2IT5XO7A-A-BT
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru este intr-atat de utilat si diversificat incat nu exista nicio situatie in care sa nu te putem asista tehnic. La noi vei gasi orice piesa iti doresti, indiferent in ce zona din lume se fabrica. Spre exemplu, acest simering Nacco 1613379 este un astfel de reper, de o calitate excelenta. Fiind atat de fiabil, este solicitat de clientii nostri, asa ca il vei regasi pe stoc, alaturi de multe alte simeringuri sau elemente necesare oricarui utilaj agricol si de constructii!

Simeringul intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume, Carraro, alaturi de o echipa de ingineri cu experienta. Isi indeplineste cu succes rolul si etanseaza perfect transmisia finala atunci cand il montezi in fuzeta. Reprezinta un timp indelungat bariera eficienta ce tine impuritatile si umezeala la distanta.

Plaseaza comanda ta pentru acest simering Nacco 1613379 si maine il vei putea monta pe echipamentul tau!
Simeringul de butuc este o piesa de schimb esentiala pentru un utilaj functional! Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu! Iti va fi necesara doar unealta recomandata de producatorul puntii sau prin presare uniforma pe toata suprafata fetei simeringului. Iti recomandam sa nu uiti de gresarea lui, atat la interior, cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Vei avea nevoie de un simering butuc nou atunci cand se executa desfacerea grupului reductor, pentru inlocuirea vreunei componente sau daca apar pierderi de ulei.

Echipa noastra este pregatita sa iti ofere solutia potrivita si piesele de schimb corecte pentru utilajul tau.
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru echipamentul tau sau de montajul lor.

Deoarece vrem sa te bucuri din plin de achizitia facuta, in colet vei regasi, alaturi de acest simering Nacco 1613379 comandat, factura si un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel, daca este montata corect, componenta va functiona optim si tu nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest simering Nacco 1613379 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Produsul, vizibil si in imagini, are urmatoarele dimensiuni:
- 180mm diametru exterior
- 150mm diametru interior
- 14.5, respectiv 16mm inaltime

Simeringul de butuc este fabricat din NBR (cauciuc nitril butadin) invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.

Codul produsului: 2IT5XO7A-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura