Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor Lamborghini R6.230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.230
Cod produs
TQN3YV4R-A-BT
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o sursa inepuizabila de elemente moderne, gata sa te sustina in afacerea ta, pentru o productivitate mai puternica si fara intreruperi! Piesele noastre sunt moderne si extrem de fiabile, iar in acest caz, vorbim despre o piesa cu nenumarate aplicatii, super bine cotata, si anume un simering planetara. Si iti dam detalii despre acest simering planetara tractor Lamborghini R6.230 (prezentat si in imagini). Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni din aceasta nisa, atunci alege sa achizitionezi componente pentru tractor de la ACN Piese Utilaje!

Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul.

Simering planetara tractor Lamborghini R6.230 - disponibil imediat, de indata ce ai plasat o comanda!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este cel de a asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Serviciu de consultanta gratuita, pe care te poti baza in cele mai dificile momente!
Sustinem clientii nostri in activitatea lor de productie si le oferim serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica, atat de util si cu rezultate atat de bune, concrete. Alaturi de noi iti poti cunoaste mai bine utilajul si poti invata cum sa-l intretii mai bine. Agentii nostri te asteapta sa stabiliti impreuna un plan personalizat de mentenanta pe termen lung! Suntem gata sa-ti oferim cele mai pertinente recomandari, informatii si idei si vom gasi impreuna cea mai buna varianta de montaj.

Poti sa achizitionezi linistit un simering planetara tractor Lamborghini R6.230 intrucat el detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Certificatul il primesti la livrarea coletului, alaturi de factura, si iti serveste atunci cand apar defectiuni din fabrica. Pentru un plus de incredere, e bine sa stii ca fiecare situatie neplacuta va fi rezolvata in favoarea ta, alaturi de noi.

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! De aceea ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs). Poti opta sa ridici acest simering planetara pentru tractor Lamborghini R6.230 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al tractorului tau. Mecanicii nostri iti vor monta simeringul si pot efectua reparatiile necesare. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: TQN3YV4R-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura