Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Agrale 8012.103.091.00.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Agrale 8012.103.091.00.2
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau poate beneficia de piese de schimb de ultima generatie, iar tu poti sa primesti consultanta gratuita de calitate, alaturi de echipa noastra.
Acest pivot Agrale 8012.103.091.00.2 pe care l-ai cautat este o piesa de transmisie ce inregistreaza multe cereri si pe care ne straduim sa o aducem permanent in depozit. Piesa, extrem de apreciata, este distribuita in toate zonele tarii, catre utilizatori din agricultura si constructii.

Depozitul nostru gazduieste piese de schimb originale!  Cere acum o oferta si convinge-te!
Pivotul are rolul de a sustine greutatea utilajului in totalitate si ajuta la o virare eficienta. Cel original pe care ti-l propunem este perfect pentru a mentine echilibrul, chiar si atunci cand utilajul este supus socurilor mecanice dintr-o zi de munca intensa.
Un astfel de pivot Agrale 8012.103.091.00.2 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume, alaturi de profesionisti responsabili si poarta garantia calitatii din partea producatorului Original Carraro.

Consultanta de calitate pentru clienti, gratis!
O piesa de schimb de calitate isi mentine sanatatea prin cateva trucuri de intretinere pe care le poti invata alaturi de noi. Clientii nostri sunt ajutati sa-si mentina utilajele in echilibru, la capacitatea lor maxima, prin serviciul nostru gratuit de consultanta. Oricare ar fi situatia ta, daca ai nevoie de simple informatii sau de interventii tehnice de urgenta pentru a pune utilajul in miscare, noi suntem alaturi de tine cu cele mai pertinente solutii.

Poti sa cumperi cu incredere acest pivot Agrale 8012.103.091.00.2, producatorul il livreaza alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Atata vreme cat te vei afla in aceasta perioada, esti asigurat pentru defectiunile din fabrica.
Pentru o deprindere corecta in folosirea pieselor de schimb, colaboreaza cu agentii nostri si vei putea sa extinzi perioada de functionare a lor.

Poti sa achizitionezi foarte usor un pivot Agrale 8012.103.091.00.2, dar in primul rand fii sigur ca piesa de schimb este compatibila cu utilajul tau. Comanda produsul printr-un apel telefonic sau inregistreaza o cerere pe site-ul nostru. Produsele noastre se livreaza in orice zona din tara, in aproximativ 24 de ore, cu plata la primirea coletului.
Daca vrei sa ridici personal comenzile tale, te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Pentru a fi in siguranta, apeleaza la un atelier de specialitate. Piesa de schimb trebuie montata conform specificatiilor din partea producatorului, alaturi de un profesionist ce livreaza servicii calificate. Nu uita de gresarea periodica!
Daca ai nevoie de recomandari, vorbeste cu noi si vei primi cateva contacte pentru zona in care te afli. Un atelier de specialitate este cea mai buna solutie pentru sanatatea piesei de schimb.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: LNRZPKOU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura