Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru punte Carraro 402127

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 402127
Cod produs
UN27ICVR-A
Out Of stock
Descriere
Daca esti aici, probabil ca trebuie sa faci cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Noi iti oferim detalii despre aceasta cruce planetara punte Carraro 402127 - o piesa extrem de bine vanduta, cu recomandari dintre cele mai interesante din partea utilizatorilor.

Recunoscuta pentru fiabilitatea si rezistenta ei, este disponibila chiar acum in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte serii de piese de ultima generatie. Depozitul nostru a devenit unul dintre cei mai importanti asistenti tehnici pentru muncitori din agricultura si constructii din intreaga tara.

Te poti baza pe ajutorul nostru, indiferent de situatie!
Suntem aici pentru tine, disponibili cu cele mai pertinente recomandari si provocati de toate nevoile din industria pe care o accesezi. Vrem sa sustinem activitatea ta si sa incurajam apartenenta la aceasta meserie in randul tinerilor.
Suntem dispusi sa te asistam oricand apar defectiuni si chiar sa trimitem catre tine o echipa de profesionisti, in caz de imobilizare. Consultanta tehnica este gratuita pentru clientii nostri si ne diferentiaza extrem de mult de celelalte firme de profil de pe piata!

Piesa de cea mai buna calitate! Cere acum o oferta!
Aceasta cruce de planetara pentru punte Carraro 402127 este o piesa de transmisie excelenta, cu rolul de a transmite cuplul de-a lungul articulatiei planetare intr-un mod eficient.
Super-puterea ei este aceea ca rezista conditiilor grele si fortelor de forfecare ce apar in exploatare. O astfel de cruce planetara punte Carraro 402127 este fabricata cu multa responsabilitate si facuta sa dureze timp indelungat, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate.

Aceasta cruce planetara punte Carraro 402127 merita toata increderea ta.
Se livreaza gresata, capsulata, cu sigurante de montaj si simeringuri la capete, asa incat se diferentiaza avantajos de celelalte piese din aceeasi categorie.
Se livreaza si cu un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pe care il poti folosi cu incredere in caz de defectiuni din fabrica.
Pentru orice situatie sau incident, te rugam sa apelezi telefonic unul dintre agentii nostri, cu certitudinea ca veti gasi impreuna o solutie in favoarea ta.

Poti cumpara oricand aceasta cruce planetara punte Carraro 402127 de la noi, apeland telefonic unul dintre agentii nostri de vanzari sau inregistrand cererea ta in site-ul firmei noastre. Angajatii nostri vor inainta toate procedurile de expediere, astfel incat tu sa primesti cat mai curand coletul tau, iar utilajul sa beneficieze de reparatii imediat. In general, in termen de 24 de ore lucratoare, poti intra in posesia coletului, cu plata ramburs, oriunde in tara.

Exploateaza cat mai mult investitia ta intr-o piesa de schimb de calitate si mergi cu utilajul intr-un atelier de specialitate, oferind piesei de schimb un montaj corect.
Evita improvizatiile si fereste-te de serviciile indoielnice, intrucat orice piesa de schimb, indiferent de calitatea ei, daca a fost montata gresit, este pe deplin compromisa.

Specificatii tehnice:
- 27mm diametrul pastilei
- 73mm lungime totala, cu pastilele comprimate
Crucile de planetara se livreaza gresate, capsulate, si insotite de sigurantele necesare montajului.

Codul produsului: UN27ICVR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura