Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 546

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 546
Out Of stock
Descriere
Daca un suport tehnic permanent si o consultanta temeinica alaturi de specialistii nostri iti pot aduce un plus de siguranta, ai ajuns la locul potrivit si urmeaza sa primesti cateva detalii extrem de utile pentru tine si activitatea ta de productie.
Depozitul nostru gazduieste cele mai moderne si durabile piese de schimb, precum acest pivot tractor Claas Ares 546 - o piesa clasica, extrem de solicitata, ce se bucura de un trafic intens catre muncitori din intreaga tara.

Cere o ofera personalizata de la agentii nostri!
Cu cele mai interesante recomandari, acest pivot pentru tractor Claas Ares 546 este o piesa de transmisie uzuala, lucrata dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, ce rezista extrem bine socurilor mecanice, fara a se rupe intr-o zi obisnuita de munca.
Ai incredere in serviciile noastre complete!
Cu un plan detaliat de intretinere al pieselor de schimb si cateva mici trucuri despre modelul utilajului tau (pe care ti le pot livra agentii nostri), afacerea ta ar putea deveni din ce in ce mai profitabila!

Exista foarte multe variante prin care poti investi pe termen lung!
Nu uita ca poti dispune de aceste informatii, comunicand temeinic cu angajatii nostri. Ei sunt pregatiti pentru ca tu sa poti primi solutiile cele mai potrivite, prin serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica. Practic, orice problema ai avea, rezolvarea se poate regasi imediat printre solutiile si recomandarile noastre.

Un pivot tractor Claas Ares 546 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica, si poate fi cumparat cu toata increderea. Situatiile neplacute se vor rezolva, cu siguranta, comunicand permanent si fara ezitare cu angajatii nostri.
Te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot tractor Claas Ares 546 nou? Poti face acest lucru printr-un simplu apel telefonic sau inregistrand comanda ta on-line, in site-ul nostru! Coletul va intra in posesia ta extrem de repede, in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, iar plata o vei face curierului, la livrare.

Clientii pot vizita depozitul nostru!
Ori de cate ori plasezi o comanda, aceasta poate fi ridicata si personal, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti! Aceasta imprejurare este numai buna pentru tine, poti cunoaste agentii nostri si le poti pune intrebarile tale referitoare la piesele de schimb!

Iata o etapa extrem de importanta: montajul corect al unei piese de schimb.
Noi recomandam cu fermitate tuturor clientilor sa isi ia responsabilitatea de a duce utilajele exclusiv in atelierele de specialitate. Piesele achizitionate pot veni cu metodologii de implementare pe care numai un profesionist cu experienta le poate cunoaste.
Un montaj gresit va distruge piesa de schimb in cel mai scurt timp!
Daca nu cunosti service-uri specifice, nu ezita sa te informezi alaturi de agentii nostri, pentru a merge acolo unde trebuie. Evita serviciile necalificate si improvizatiile.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: P1B69LFD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura