Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru buldoexcavator Terex TX760B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
7AVEN91B-E-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componentele defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa folosesti piese de origine controlata, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura si socuri. De aceea gasesti in oferta noastra aceasta cruce de planetara Terex TX760B - un reper original Carraro, realizat cu atentie la detalii, din materiale foarte rezistente. Realizata la cele mai inalte standarde de productie, piesa va asigura buna functionare a utilajului pentru un timp indelungat.

Rabdarea este o virtute de care trebuie sa dam dovada in orice lucru pe care il intreprindem. Insa atunci cand suntem intr-o situatie nefasta nu trebuie sa ne complacem. E important sa avem abilitatea si vointa de a iesi din situatia care ne afecteaza negativ. Astfel ca daca ai facut alegerea neinspirata de a-i oferi utilajului tau piese slabe, ia masuri cat mai rapid. Avem piesele de calitate superioara, asemenea acestei componente originale Carraro, pregatite pentru tine. Doar da-ne de veste de ce ai nevoie si ne ocupam numaidecat!

Cruce de planetara Terex TX760B e aliatul in care iti pui toata increderea!

Aceasta cruce de planetara este o piesa care are menirea de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Aici e locul unde intrebarile nu raman fara raspuns!
In momentele cand ai intrebari privitoare la piesele de schimb nu trebuie sa cauti in zeci de locuri raspunsul. Ne poti contacta direct pe noi. Te indrumam, iti recomandam si te ghidam inspre a face alegerea perfecta pentru utilajul tau. Toate acestea le facem prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta.

O asemenea cruce de planetara pentru buldoexcavator Terex TX760B e realizata cu scopul de a rezista timp indelungat. Asta indica si certificatul de garantie valabil un an de la data achizitiei.

Stim ca timpul este crucial. Tocmai de aceea iti trimitem aceasta cruce de planetara Terex TX760B prin curier rapid. Totusi, asta nu te impiedica sa ne treci pragul daca vrei sa ridici personal piesa.

Poate ca esti tentat sa nu mai oferi la fel de multa importanta montajului. Insa acesta este pasul decisiv in viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice
Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura