Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare pentru Vibromax VMT160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vibromax VMT160
Cod produs
VILTKOQF-V-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de componente de schimb pentru utilajul tau, consulta oferta noastra si nu vei regreta! Acest kit pompa amorsare Vibromax VMT160 are un pret atractiv, aproape de neegalat. Se dovedeste foarte util in situatia in care pompa de amorsare are doar membrana deteriorata, nu si corpul sau, ajutandu-te sa faci economie. Acest kit de reparatie are in componenta 5 piese aftermarket. Sunt fabricate de catre producatori europeni, respectand toate detaliile pieselor de origine.

Kitul de reparatie pentru pompa de amorsare e deja in depozit, pregatit de livrare oricand si oriunde pe teritoriul Romaniei! Daca in urma verificarii vei constata ca inclusiv corpul pompei de amorsare e stricat, e clipa sa o inlocuiesti cu totul. Pompele de amorsare din oferta noastra sunt noi si au preturi modeste. Ele contin atat filtru, cat si pahar decantor de aer. Daca ai intrebari, avem raspunsurile potrivite pentru tine. Ia legatura cu unul dintre colegii nostri care asteapta cu nerabdare sa te asiste. Contacteaza-ne fara rezerve!

Kit pompa amorsare Vibromax VMT160 - iti faci treaba cu el!

De ce este montata o pompa de amorsare pe un sistem de combustibil? Pompa de amorsare ajuta la pornirea motoarelor. Pompa trage combustibilul din rezervor si il aduce spre motor, in camera de ardere. Folosirea pompei de amorsare se face in general atunci cand utilajul a ramas fara benzina sau cand pompa de alimentare este noua. Este important sa o ai intr-o buna stare de functionare!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Suna la unul din telefoanele afisate sau completeaza o comanda pe www.acnpieseutilaje.ro. Specifica-ne adresa la care vrei sa primesti acest kit de reparatie pompa de amorsare pentru Vibromax VMT160 si el va ajunge chiar acolo. Plata o vei face atunci cand il vei primi, dupa ce vei verifica in prealabil continutul coletului. Te asteptam si la sediul nostru, in zilele lucratoare, pentru a ti-l inmana personal, daca preferi aceasta varianta. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu.

Iti putem pune la dispozitie si echipele noastre de mecanici parteneri, oriunde te-ai afla in Romania. Acestia se pot deplasa pana la locul in care se afla utilajul pe care doresti sa il repari. Sunt dotati cu un intreg service mobil, care acopera si situatiile unor reparatii mai complicate.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura