Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare miniincarcator JCB 225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 225
Cod produs
O6J1AXR9-V-IA
Out Of stock
Descriere
Orice problema cu care te-ai confrunta la miniincarcatorul tau la ACN Piese Utilaje isi va gasi solutia de rezolvare! Acest kit reparatie pompa amorsare JCB 225 contine piese impresionante, atat prin prisma calitatii, cat si prin cea a pretului avantajos. El reprezinta cea mai economica varianta de reparatie a pompei de amorsare defecte doar daca aceasta are numai membrana deteriorata, nu si corpul. Aceste variante aftermarket au fost produse in Europa din materiale durabile, pentru a satisface cele mai mari exigente ale consumatorilor.

Acestea au atribute identice cu ale celor de origine si vor asigura o functionare indelungata. Se potrivesc perfect si cu miniincarcatorul JCB 225T. Va trebui sa inlocuiesti vechea componenta in cazul in care corpul pompei de amorsare este avariat. La noi vei gasi, oricand, produse echivalente cu modelul original, la preturi avantajoase. Avem si varianta de pompa de amorsare completa cu tot cu filtru si pahar decantor. La ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta tehnica fara costuri suplimentare.

Kit reparatie pompa amorsare JCB 225 - are un pret tentant!

Intr-o aplicatie de amorsare, in care pompa de combustibil este utilizata numai in timpul pornirii sau cand sistemul de combustibil a fost golit complet de combustibil, este instalata o pompa de amorsare pentru a amorsa instantaneu sistemul de combustibil si a impinge combustibilul in sistemul de injectie. Acest lucru permite motorului sa porneasca rapid si evita pornirea inutila a motorului. Repar-o la timp ca sa functioneze normal!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Iti vom livra piesele comandate pe www.acnpieseutilaje.ro sau prin telefon in numai 24 ore, prin curierat rapid cu plata ramburs. Si acest kit de reparatie pompa de amorsare pentru miniincarcator JCB 225 va avea acelasi regim. Iti poti ridica comanda si personal, in orice zi de luni pana vineri, de la sediul nostru. Acesta este situat la marginea Bucurestiului, mai exact in comuna Jilava, judetul Ilfov.

Monteaza acest kit reparatie pompa amorsare JCB 225 in conformitate cu documentatia tehnica! Asigura-te ca montezi piesa in cele mai bune conditii, respectand specificatiile prevazute in documentatia tehnica. Daca crezi ca nu te descurci, apeleaza la un profesionist. Noi iti putem pune la dispozitie astfel de persoane. Acestea se pot deplasa cu un atelier mobil pana la punctul de lucru al utilajului tau, oriunde, in tara.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura