Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de vacuum pentru incarcator telescopic JCB 532

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 532
Out Of stock
Descriere
Ceea ce vezi in imagini este o pompa de vacuum pentru incarcator telescopic JCB 532. Aceasta are un rol foarte important in sistemul de franare al utilajului tau. Ceea ce o recomanda este viteza de reactie, astfel ca sistemul va avea suficienta presiune chiar si in conditii de franare excesiva.

Pompa de vacuum JCB 532 este fabricata de Iruna, producator spaniol specializat in tot ceea ce tine de frane, cu o experienta care depaseste 50 de ani. O alta caracteristica de baza a acestei componente este ca are o capacitate inalta de a pastra vacuumul.

Atunci cand ai nevoie de informatii suplimentare, asteptam un semn de la tine. Ne poti contacta prin telefon, folosind oricare dintre numerele afisate. Poti folosi si aplicatia WhatsApp atunci cand ai o intrebare. Fie ca iti trebuie detalii tehnice sau esti interesat de altfel de piese de schimb, avem intotdeauna un raspuns satisfacator pentru tine. Nu uita ca la ACN Piese Utilaje serviciul de consultanta tehnica este gratuit.

Vei primi alaturi de factura un certificat de garantie cu un termen de 6 luni. Defectele produse din responsabilitatea cumparatorului nu vor fi remediate prin acest certificat.

Livram acest produs in orice localitate din tara prin intermediul companiilor de curierat rapid. Cele mai multe pachete pe care le expediem ajung la destinatie in aproximativ 24 de ore de la comanda. Poti comanda prin apel telefonic sau pe website, iar plata se face la livrare. Inainte sa achiti, poti deschide coletul pentru a inspecta produsul.

Exista si alternativa de a prelua un produs de la sediul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov. Te asteptam cu drag in timpul orelor de lucru oricand dupa ce ai plasat comanda.

Crezi ca e complicat sa montezi pompa de vacuum JCB 532? Noi te punem in legatura cu personal calificat care va instala noua componenta fara nicio emotie, conform standardelor actuale. Mecanicii nostri colaboratori executa reparatiile acolo unde se afla utilajul tau. Suna la ACN Piese Utilaje si programeaza o sedinta de montare!

Specificatii tehnice:

• Numar de prinderi: 6;
• Numar de dinti: 24.

Cod produs: JYXP097L-G
Trimite mesaj
Din Gura in Gura