Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pentru pompa de amorsare JCB 32/925710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
MAN7IZ03-G-IA
Out Of stock
Descriere
Daca pompa de amorsare are membrana avariata, dar totusi corpul integru, iti venim in ajutor cu un set de reparatie. Cu acesta vei economisi cateva sute bune de lei, in vreme ce utilajul tau va fi in siguranta. Acest kit reparatie pompa amorsare JCB 32/925710 este o foarte buna alternativa pentru „resuscitarea” componentei vechi. Totusi, daca esti de parere ca nu mai e cazul sa incerci sa repari pompa pentru amorsare de combustibil, arunca o privire in catalogul nostru cand cauti sa achizitionezi o piesa noua.

Pentru JCB avem o varianta foarte avantajoasa din punct de vedere al pretului si calitatii. Vei gasi de asemenea si bateria completa, alaturi de filtru si pahar decantor. Atunci cand ai intrebari in legatura cu modul de functionare al unei piese de schimb sau despre compatibilitatea ei cu utilajul tau, contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie de luni pana vineri cu toate informatiile de care ai nevoie pentru ca activitatea ta sa fie productiva. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit.

Kit reparatie pompa amorsare JCB 32/925710 - te scuteste de cheltuieli suplimentare!

Care este scopul pompei de amorsare a combustibilului? Pompa de amorsare a combustibilului elimina aerul din sistemul de combustibil inainte de a porni motorul. Capacitatea de a porni instantaneu poate preveni deteriorarea motorului si costurile de reparatie si oprire care rezulta. Este esential ca aceasta sa functioneze in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest kit reparatie pompa amorsare JCB 32/925710 poate fi achizitionat prin intermediul unei comenzi pe care o poti face telefonic sau pe site-ul ACN Piese Utilaje. Multi clienti prefera livrarea la domiciliu, deoarece procesul nu dureaza de obicei mai mult de 24 de ore, iar plata se face la primire. Cei care se afla in sudul tarii prefera insa sa ridice piesele sau kiturile de reparatie direct din depozitul nostru, situat in judetul Ilfov, langa Bucuresti.

Daca ai nelamuriri in privinta folosirii acestui kit de reparatie pentru pompa de amorsare JCB 32/925710 prezentat, un mecanic din echipa noastra de colaboratori poate veni rapid acolo unde se afla utilajul tau. Oricand ai nevoie sa repari echipamentul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic. Problemele cele mai complexe le rezolvam cu un service mobil si cu oferte prietenoase.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura