Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Caterpillar CP-323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CP-323
Cod produs
1QSR4LBN-MI
Out Of stock
Descriere
Metamorfoza utilajului tau de la cel stralucitor,  vesel, puternic la cel cu vopseaua cojita si imbatranit prematur nu s-a produs instantaneu. In iuresul problemelor de zi cu zi ai uitat ca si el imbatraneste, ca ar fi avut nevoie de revizii mai dese, de piese mai bune, de mecanici mai iscusiti. Niciodata nu e prea tarziu sa-i redai vitalitatea, apeleaza la noi si vei vedea minunea: piesele de schimb de buna calitate il vor pune din nou in miscare, depanatorii cu ateliere mobile il vor resuscita acolo unde se afla, trebuie doar sa ne suni! Poti incepe cu o  pompa alimentare Caterpillar CP-323  care este o piesa de buna calitate produsa in Europa, poate inlocui perfect originalul la un pret mai bun. E o pompa cu membrana, mecanica, compatibila si cu modelul Caterpillar CP-323C. Nu poti ramane indiferent atunci cand ai un prieten bun, utilajul tau, in suferinta!
Suna-i pe consultantii nostri pentru a planifica pas cu pas procesul de reparatie: de la comanda piesei, la livrare, apoi la depanare mobila, totul poate fi programat minutios!

Pompa alimentare Caterpillar CP-323  da un suflu tineresc motorului imbatranit !
Utilajul tau are nevoie de un energizant? Are probleme cu acceleratia, motorul porneste greu, merge sacadat, scoate zgomote ca si cum ar tusi? La o revizie tehnica vor gasi sigur ca pompa de alimentare are probleme. Poti chiar sa ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin-ochi. Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca functioneaza cu  intreruperi, vei simti imediat cum motorul agonizeaza gata sa-si dea duhul.  O pompa de alimentare de calitate montata corespunzator il va pune din nou pe linia de plutire!
Cum te descurci cu depanarea?
Te-ai obisnuit sa mesteresti la utilajul tau si ti se pare ca-l cunosti perfect! Sunt totusi defecte carora nu le dai de cap, si atunci mai bine  suna-ne! Descrii pe scurt problema, ne spui cum se manifesta si sigur vei primi cel mai bun sfat! Avem cei mai buni profesionisti, instruiti si eficienti, au experienta in depanare, iti vor ghida etapa cu etapa procesul de reparatie!
Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar CP-323 are un certificat de garantie emis de producatorul european pentru 1 an. Primesti certificatul si factura in colet. Important este insa sa o montezi corespunzator.
Ce zici, vii acum sa iei cu mana ta pompa alimentare Caterpillar CP-323 din depozit? Altfel, ea va fi ambalata imediat ce o comanzi, va fi expediata cu un curier rapid si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Pentru a te asigura ca montajul pompei este realizat corespunzator, apeleaza la una dintre echipele de mesteri cu atelier mobil! Acestia au posibilitatea de a se deplasa pe tot cuprinsul tarii pana la utilajul tau, unde iti vor oferi servicii de revizie, reparatie sau montaj. Departamentul nostru tehnic iti poate da mai multe detalii in acest sens.

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura