Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Caterpillar PS-300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PS-300
Cod produs
R8UQHXJK-MI
Out Of stock
Descriere
ACNPieseUtilaje te aduce mai aproape de solutiile ideale pe care le cautai pentru utilajul tau. Alege pompa alimentare Caterpillar PS-300 din depozitul nostru E o pompa cu membrana, mecanica, a fost creata intocmai dupa original, este alcatuita doar din materiale de calitate superioara. Aceasta varianta aftermarket nu te va face sa efectuezi alte reparatii asupra utilajului tau curand. Este compatibila si cu modelul Caterpillar PS-300B. Contacteaza-l pe unul dintre consultantii nostri si beneficiezi de asistenta fara cost, doar pentru ca esti clientul nostru. Ii poti trimite o poza pe WhatsApp cu utilajul pe care vrei sa il repari pentru a te putea indruma mai usor in tot procesul de reparatie, de la stabilirea piesei compatibile, pana la gasirea unui partener cu atelier mobil care sa te ajute la montaj.

Pompa alimentare Caterpillar PS-300 este o infuzie de energie pentru motorul tau!
Sa ne imaginam ca motorul tau incepe sa porneasca greu, ca scoate zgomote stranii, ca  acceleratia merge greu sau ca ramai in “pana prostului” desi abia ai alimentat. Toate astea sunt semne ca pompa de alimentare cu combustibil functioneaza cu intreruperi sau chiar a cedat, pentru ca ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Intreaba un mester sau pe unul dintre consultantii nostri, dar mai mult ca sigur ai nevoie de o pompa noua!
Suntem aici oricand ai nevoie! Intreaba-ne, consultanta e gratis!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau se indaratniceste sa stea? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea si iti recomanda piesa, te indruma in tot procesul de reparatie!
Ai asigurarea ca timp de 1 an, daca apar defecte de fabricatie pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar PS-300  va fi imediat schimbata cu una noua. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet.
Poti veni astazi sa iei pompa alimentare Caterpillar PS-300  din depozit, este pe stoc! Daca nu esti in drum, ea va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Pompa de alimentare este inima motorului tau, ai vazut ce se intampla daca cedeaza! Asigura-te ca utilajul tau va functiona ca la inceput prin montajul profesionist al pieselor de calitate! Iti putem face legatura cu unul dintre partenerii nostri cu atelier mobil, trebuie doar sa ne suni!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura