Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator JCB JS145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS145
Cod produs
G51YNMPQ-O
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa pentru excavator JCB JS145 este o piesa de calitate inalta, creata in Europa dupa modelul originalului, pentru a avea o performanta comparabila cu acesta, la un pret mult mai mic! Materialele sale componente sunt rezistente, ceea ce favorizeaza o utilizare indelungata, lipsita de probleme.

Pentru a te bucura cat mai mult timp de exploatarea acestei piese, recomandarea noastra este sa oferi motorului utilajului tau suficient lichid de racire. Astfel, previi supraincalzirea elementelor de ceramica si cauciuc, cu rolul de a asigura etansarea pompei de apa.

Afla acum mai multe detalii despre pompa de apa JCB JS145 de la unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic!
Oferim consultanta tehnica gratuita, deoarece ne dorim sa ajungi usor la orice piesa doresti. Pentru a comanda, trebuie doar sa ne suni, sa ne trimiti un e-mail sau sa completezi scurtul formular pe care ti l-am pus la dispozitie.

Pompa de apa se afla in garantie pentru un an de zile. Daca observi defecte din fabricatie, o poti inlocui, gratuit, in acest termen. Gasesti in colet certificatul de garantie, alaturi de pompa.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, peste tot in tara, oferindu-ti avantajul de a putea verifica starea piesei la primire, astfel incat sa te asiguri ca nu exista probleme. Daca doresti sa ai parte de ea chiar astazi si te afli in apropierea sediului nostru, te asteptam!

Inainte de a monta piesa la utilajul tau, sfatul nostru este sa folosesti un antigel de calitate in curatarea instalatiei de racire. Datorita faptului ca antigelul are in compozitie agenti anticorozivi care impiedica ruginirea componentelor instalatiei de racire, reusesti sa oferi pompei si presetupei protectie impotriva impuritatilor generate de rugina aflate in lichidul de racire.

Recomandarea noastra este sa nu lovesti axul sau fulia cu ciocanul, evitand astfel deteriorarea rulmentului si simeringului ce asigura etansarea pompei de apa. Totodata, este indicat sa eviti sarcina axiala in exces pe axul pompei si sa reglezi intinzatorul curelei de transmisie, daca este cazul.

Apeleaza la noi pentru montaj si vei avea parte de o manopera realizata in mod impecabil! In functie de complexitatea operatiunii, iti vom trimite fie o echipa de specialisti, fie unul singur, direct la punctul tau de lucru, mai rapid decat te astepti. Daca ai nevoie, pe langa montaj, de reparatii, reconditionari sau orice alte interventii, nu ezita sa ne ceri ajutorul, caci dispunem de personal competent si de incredere. Vei fi scutit in acest mod de o investitie neavantajoasa si de probleme intampinate frecvent la utilajul tau.

Suna-ne acum si afla toate detaliile!

Specificatii tehnice:
• Diametru suport prindere fulie - 79mm
• Distanta dintre 2 gauri consecutive - 42mm
• Distanta dintre 2 gauri opuse - 60mm
• Prinderea pompei pe blocul motor se realizeaza cu 5 suruburi (neincluse in set )
• Garnitura de la pompa de apa este inclusa
• Inaltimea totala a pompei - 173mm

Codul pentru acest produs: G51YNMPQ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura