Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Caterpillar TH210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH210
Cod produs
HML473XT-B-MI
Out Of stock
Descriere
Ce zici de o pompa alimentare Caterpillar TH210 din depozitul ACN? Este produsa dupa cele mai severe criterii de selectie, are certificat emis de producatorul european care te asigura ca, desi este o varianta aftermarket, este executata dupa aceleasi specificatii tehnice ca si originalul. Ea va asigura cu incredere alimentarea ritmica a motorului tau! Mai ramane doar sa stabilesti impreuna cu consultantul nostru daca aceasta este piesa perfecta pentru utilajul tau. Apoi, tot cu el, poti plasa comanda, poti afla detalii despre livrare sau ii poti solicita date despre un tehnician cu atelier mobil, care este din reteaua noastra de parteneri de pe intreg cuprinsul Romaniei, pentru montaj sau orice alta problema tehnica pe teren, in punctul tau de lucru!
Pompa alimentare Caterpillar TH210 este un exponent al eficientei!
Sigur ti-ai dat seama cat de importanta e pompa de alimentare in functionarea motorului, ea  trimite combustibilul din rezervor catre motor. Daca ea functioneaza cu sincope, se va simti imediat in alimentarea motorului care va incepe sa mearga sacadat, sa scoata zgomote iar acceleratia va merge greu. Recomandarea noastra este sa faci o revizie tehnica si sa schimbi fara intarziere pompa de alimentare combustibil, iar motorul tau va merge ca nou!
Ai o defectiune si nu-i dai de cap? Intreaba-ne, e gratis!
Diagnoza unui defect nu este chiar floare la ureche. Intreaba consultantii nostri pentru orice problema tehinca si vei vedea cat de buni cunoscatori ai utilajelor grele sunt! Trebuie sa le dai doar cateva date tehnice si ei iti vor depista defectiunea si iti vor indica piesa de schimb defecta.
Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH210 trebuie montata corect, si va avea garantie 1 an. Esti protejat in eventualitatea ca ar avea defecte de fabricatie.
Pompa alimentare Caterpillar TH210 este pe stoc. Asta inseamna ca poti veni acum sa o iei. Daca o comanzi telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti verifica coletul, si apoi abia va trebui sa platesti ramburs.
Daca improvizezi nu faci economie, dimpotriva, pierzi timp si bani. Cheama pe cineva specializat sa monteze piesele de schimb si utilajul tau va avea viata lunga. Daca nu stii pe cineva pe aproape, suna-ne, iti recomandam pe cineva priceput!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura