Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Caterpillar CB-334

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB-334
Cod produs
SEMO7AW3-RE
Out Of stock
Descriere
Atunci cand pompa de alimentare se strica, exista la indemana o varianta economica si rapida. Stocul nostru cuprinde toate tipurile de astfel de componente, printre care si o astfel de pompa alimentare Caterpillar CB-334 din imagini. Aceasta este actionata mecanic si are inclus in pret un o-ring, pe care il vei folosi la instalare. Desi acesta este un element aftermarket, din procesul de productie nu au lipsit cele mai eficiente tehnologii. Fiind creata in Uniunea Europeana, garantat indeplineste toate standardele pentru buna functionare si siguranta in trafic.

Pompa alimentare Caterpillar CB-334 - o alegere inspirata! Investeste in viitorul utilajului pe care il detii!

Pentru a atrage succesul de partea ta, trebuie sa fii consecvent si sa te informezi zi de zi. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta tehnica, noi iti oferim sugestiile si recomandarile de care ai nevoie. Alaturi de noi, beneficiezi de:

Identificari corecte si rapide
Solutii personalizate in functie de modelul de masinarie pe care o detii
Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Sfaturi cu privire la prelungirea eficientei utilajului

Certificatul de garantie este valabil 12 luni incepand cu data facturarii. O asemenea pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar CB-334 dispune de toate actele necesare! Alege-o cu incredere!

Aceasta pompa alimentare Caterpillar CB-334 se afla in depozitul din judetul Ilfov, astfel ca ajunge rapid oriunde in tara. Plasezi o comanda online sau la telefon, iar pentru livrare astepti aproximativ 24 de ore de confirmarea comenzii. Vei achita doar dupa ce primesti produsul si vezi ca acesta corespunde cerintelor tale. Poti ridica produsul si direct de la noi, oricand dupa comanda.

Colaboram cu o multime de mecanici experimentati care se bucura sa puna orice utilaj pe picioare. Pentru ajutor la instalarea unei piese mici sau mari sau pentru orice procedura, contacteaza departamentul nostru tehnic. Dupa ce ne prezinti situatia, iti facem o oferta potrivita bugetului tau care cuprinde deplasarea unui service mobil la punctul de activitate al utilajului, serviciile unui mecanic si cele mai bune repere de pe piata pieselor de schimb.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.

Pompa de alimentare Caterpillar CB-334 se monteaza si pe modelele de cilindru compactor Caterpillar CB-334D si Caterpillar CB-334E.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura