Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Case TX945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX945
Cod produs
EU0DFZLI-G-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa de apa si nu te-a convins pana acum nicio varianta disponibila? Inseamna ca nu te-ai uitat inca in catalogul ACN Piese Utilaje. El contine o multime de astfel de componente la preturi convenabile. Printre acestea, gasesti pompa de apa Case TX945 pentru care nu doar pretul reprezinta un avantaj, ci si calitatile garantate de producatorii europeni. Poti monta chiar tu aceasta pompa de apa. Noi punem in pachet toate instructiunile necesare, in cea mai simpla forma, plus un o-ring pentru etansarea corpului pompei de apa si blocului motor.

Vrei sa scapi de griji mai repede? Atunci apeleaza urgent la serviciul gratuit de consultanta. Aici, consilierii nostri tehnici sunt gata sa te sprijine in alegerea pompei corecte sau a consumabilelor potrivite. Ar putea sa te incante si ideea montajului facut de catre service-ul nostru mobil, exact unde ai punctul de lucru. Si toate astea pot intra intr-un pachet promotional la un pret atractiv! Maine, cu utilajul reparat, vei fredona: “Nu-mi pasa de nimic… de nimic… sunt fericit… nu-mi pasa de nimic”!

Pompa de apa Case TX945 - cu ea, nu-ti mai pasa de nimic!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Monteaza pompa de apa pentru incarcator telescopic Case TX945 cu atentie pentru a nu genera erori. Certificatul de garantie este valabil 12 luni.

Comanzi la telefon sau online si ai pompa de apa Case TX945 in estimativ 24 de ore, indiferent de localitatea in care te afli. Plata se face la primire, dar ai si optiunea sa ridici produsul personal. Dupa confirmarea comenzii, poti veni oricand la sediul nostru din Ilfov si vei avea pachetul complet.

Iesim in teren atunci cand ai nevoie de noi pentru reparatii. Venim cu un service mobil la punctul de activitate al utilajului, echipat cu cele mai bune solutii potrivite pentru situatia ta.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura