Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case Maxxum 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 140
Cod produs
EOMX94KH-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Case Maxxum 140 a fost produsa in Europa sub atenta indrumare a specialistilor care aplica cele mai inalte standarde de calitate. Oferind o foarte buna compatibilitate cu tractorul tau si rezistenta in timp, aceata componenta are asociat un pret extrem de avantajos. Acest produs se livreaza rapid catre orice colt al tarii, impachetat corespunzator pentru transport. Pachetul cuprinde certificat de garantie, fisa de instructiuni pentru instalare si un o-ring, cu care vei etansa corpul pompei de apa si blocul motor.

Poti avea o influenta insemnata asupra duratei de functionare a pompei de apa daca alegi sa folosesti antigel cu aditivi anticorozivi. Pentru mai multe informatii utile la intretinerea tractorului, intra in contact cu noi si primesti consultanta tehnica fara costuri, dar si oferte personalizate. Iti punem la dispozitie si un service mobil care poate monta piesa comandata sau poate face alte reparatii utilajului tau. Deplasarea ta nu este necesara, venim noi exact unde te afli!

Pompa de apa Case Maxxum 140 - compatibila cu tractorul tau!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa a tractorului? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Monteaza pompa de apa pentru tractor Case Maxxum 140 cu atentie maxima si astfel te asiguri de viabilitatea certificatului de garantie. Acesta expira dupa 12 luni de la data facturarii.

Pentru comanda, poti suna oricand de luni pana vineri la oricare numar de telefon atribuit companiei ACN Piese Utilaje, dar poti folosi si website-ul nostru. Termenul de livrare reprezinta 24 de ore de la confirmarea comenzii. Vei primi pompa de apa Case Maxxum 140 prin intermediul unei curier, asa ca vei achita ramburs. De asemenea, daca ai posibilitatea sa ne vizitezi sediul situat la 10 minute de Bucuresti, poti avea produsul dorit chiar imediat ce ai plasat comanda.

Orice reparatie necesara tractorului devine mult mai usor de infaptuit daca tii legatura cu departamentul nostru tehnic. Dupa ce ne faci cunoscute simptomele tractorului, noi punem toate solutiile la un loc si cream o oferta avantajoasa pentru tine. Odata ce ai acceptat-o, venim cu un service mobil la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura