Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Case TX842

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX842
Cod produs
ES3R1WH7-G-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa pune lichidul in miscare atunci cand motorul functioneaza, asigurand astfel eficienta intregului sistem de racire al motorului. Pompa de apa Case TX842 este una din multimea de componente de acest tip, disponibile oricand in inventarul nostru. Fabricata in Europa din materiale alese atent pentru o rezistenta indelungata, pompa de apa are asociat un pret foarte potrivit pentru orice buget. Acesta include si o-ringul care asigura etansa intre corpul pompei de apa si blocul motor.

Suna si primesti gratuit consultanta tehnica! Fie problema ta cat de grava, fie ca nu stii exact modelul utilajului tau, fie ca nu stii care pompa e mai buna… Aici ai raspunsurile! Nu astepta sa te framanti si sa pierzi timp pretios pentru afacerea ta. Le rezolvi mult mai rapid si cu mai putini nervi apeland la consilierii tehnici ACN. Sunt dispusi sa-ti dea sfaturi si despre montarea pompei sau despre cum ar trebui sa o intretii ca sa te bucuri de ea pentru mult mai mult timp.

Pompa de apa Case TX842 - iti racoreste motorul eficient!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Perioada de garantie atribuita acestei componente este de un an. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai montat corect pompa de apa pentru incarcator telescopic Case TX842 - conform instructiunilor pe care le vei gasi in cutia produsului.

Pentru comanda poti suna la unul dintre numerele noastre, ne poti scrie un e-mail, sau ceri o oferta pe www.acnpieseutilaje.ro. Produsul va fi preluat de un curier si livrat acolo unde specifici in aproximativ 24 de ore. Plata se face in sistem ramburs. Ai si varianta de a ridica pompa de apa Case TX842 personal, deplasandu-te catre sediul nostru aflat la 10 minute de Bucuresti. Aceasta optiune este foarte potrivita pentru urgente, intrucat poti veni dupa produs imediat ce ai dat comanda.

Atunci cand cauti un mecanic care sa rezolve o eventuala problema a incarcatorului telescopic, ai in vedere ca ACN Piese Utilaje poate furniza si servicii de reparatie. Atunci cand soliciti, trimitem la punctul de lucru al utilajului un intreg service mobil, echipat cu cele mai bune componente de pe piata.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura