Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru combina New Holland CX8080

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland CX8080
Cod produs
4JHCZUEO-G-IA
Out Of stock
Descriere
Combina agricola opereaza in cea mai calduroasa perioada a anului, factor care influenteaza considerabil supraincalzirea motorului. Ca sa eviti problemele la motor, verifica starea pompei de apa si, atunci cand constati urme de uzura, nu sta pe ganduri si ia o componenta noua. Profita de oferta noastra - pompa de apa New Holland CX8080 este o varianta economica, insa de calitate garantata, gata de livrare. Pompa de apa a fost fabricata in Europa si vine alaturi de o-ringul cu care vei etansa corpul acesteia si blocul motor.

Ca sa nu ai probleme cu depunerile de rugina, foloseste antigel anticoroziv si vei contribui la o buna functionare a pompei de apa de-a lungul timpului. Suna oricand la ACN Piese Utilaje pentru detalii despre pompa de apa sau serviciile pe care ti le putem asigura - beneficiezi gratuit de consultanta tehnica. Daca iti doresti sa fii sigur ca pompa a fost montata corect, cere sfatul specialistilor nostri. Eventual, cheama-i pe ai sa o monteze.

Pompa de apa New Holland CX8080 - cea veche s-a uzat, acum e vremea sa o schimbi!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Certificatul de garantie atribuit acestui produs este valabil 12 luni. Exceptie face situatia in care se descopera ca pompa de apa pentru combina New Holland CX8080 nu a fost montata corect. Poti scapa de aceasta grija doar urmarind pasii simpli pentru montare, prezentati in fisa tehnica.

Sunt necesare aproximativ 24 de ore pentru ca pompa de apa New Holland CX8080 sa ajunga la destinatia ta. O firma de curierat rapid va intermedia aceasta livrare, astfel ca tu ai sa platesti la primire. Pentru ridicarea pompei de apa direct din depozit, plaseaza o comanda si te asteptam oricand la sediul nostru aflat la marginea Bucurestiului.

Departamentul nostru tehnic iti sta la dispozitie pentru situatiile in care ai nevoie de specialisti care sa se ocupe de reparatia combinei agricole. Service-ul nostru mobil ajunge rapid la punctul de lucru al utilajului si cuprinde toate solutiile pentru reparatie, la cele mai bune preturi.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura