Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
LFHZXG1S-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda aici acest rulment grup conic fata Volvo BL71 si primesti cea mai buna oferta! Acest rulment a fost creat pentru ca tu sa te poti bucura de calitatea unui produs original prin excelenta! Produsul Carraro este la un pret foarte bun. Este o piesa fabricata in Japonia, avand materiale componente de o rezistenta de top. Ceea ce inseamna ca nu vei intampina vreo problema la ea. Comand-o chiar acum si vei fi unul dintre clientii nostri multumiti!

Acest rulment trebuie montat in pereche ca sa asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam si schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru o reparatie completa, aceste masuri trebuie neaparat luate. Iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru fiecare produs disponibil de care esti interesat. Ce presupune? Primesti toate informatiile de care ai nevoie.

Rulment grup conic fata Volvo BL71 - fiabilitatea il caracterizeaza!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL71 - are o garantie de sase luni! Documentele le vei regasi in colet alaturi de piesa comandata!

Livrare
Livram acest rulment grup conic fata Volvo BL71 comandat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung oriunde in tara. Ai si avantajul de a putea deschide coletul si verifica starea pieselor inainte de a plati, astfel incat sa te asiguri ca se conformeaza asteptarilor tale. Il poti ridica si de la sediul nostru!

Montaj
Solicita-ne ajutorul in privinta montajului si il primesti in cel mai scurt timp posibil, direct la punctul in care iti desfasori activitatea. Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice. Loviturile de ciocan ii pot deforma, afectandu-le astfel si eficienta, si scurtandu-le considerabil perioada de exploatare. Suntem la dispozitia ta pentru orice tip de interventie ai avea nevoie la utilajul tau! Afla mai multe contactandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura