Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
TNE4CLY5-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic Fiat Kobelco FB100.2 din oferta noastra si nu vei regreta! Acest rulment grup conic este piesa care se va dovedi cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci pentru utilajul tau. Orice cunoscator stie asta. De ce? Este o piesa originala Carraro, fabricata in Japonia. Asadar, se afla, indubitabil, in top in categoria ei. Daca o comanzi, vei avea parte de multe avantaje. In principal, durata indelungata a exploatabilitatii ei. Piesa este realizata din cele mai rezistente materiale.

Stiai ca iti oferim gratuit detalii? Rulmentii se monteaza in pereche de regula. Asta pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Recomandam inlocuirea simultana a rulmentilor, impreuna cu simeringul. Un simering nou va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Mai multe detalii despre acest rulment grup conic iti ofera asistentii nostri. Nu ezita sa-i suni chiar acum, deoarece primesti consultanta tehnica gratuita pentru orice piesa care te intereseaza!

Rulment grup conic Fiat Kobelco FB100.2 - normele de calitate in vigoare sunt respectate!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet cu acest rulment grup conic pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 comandat. Ea este valabila 6 luni de zile.

Livram acest rulment grup conic Fiat Kobelco FB100.2 (pereche) in toata tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai avantajul de a putea verifica starea pieselor in urma transportului, astfel incat sa fii sigur ca esti perfect multumit. Te poti deplasa si pana la sediul nostru, daca iti este mai convenabil, unde noi te vom astepta in cazul in care preferi sa ridici personal coletul.

Daca iti faci griji in privinta montajului, acest lucru se intampla pentru ca inca n-ai intalnit cel mai potrivit personal care sa te ajute. Noi suntem aici pentru tine, prin mecanicii specialisti cu care colaboram, in majoritatea zonelor tarii. Folosim o presa mecanica in montajul lor, pentru a ii proteja. Bazeaza-te pe noi si nu vei regreta niciun moment! Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura