Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5625

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5625
Cod produs
9LATNUBX-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achiti pret de importator direct pentru pompa electrica alimentare John Deere 5625 e de ajuns sa plasezi acum o comanda. Primesti pompa in cel mai scurt timp, de pe stoc! Modelul pe care il avem disponibil este cel din imagini, care se fabrica in Europa la standarde inalte de calitate si functioneaza optim in locul celui original inlocuit. Aduce rezultate satisfacatoare la nivel de eficienta, fiabilitate si rezistenta, iar daca se schimba impreuna cu ea si filtrul de combustibil, perioada de exploatare se extinde avantajos. Se poate monta cu succes si pe tractorul John Deere 5625HC.

Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Poti comanda acum telefonic sau direct pe site. Detalii suplimentare poti solicita consilierilor nostri. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita, verifica compatibilitatea pieselor de care ai nevoie cu modelul utilajului tau si se straduiesc de fiecare data sa ai cea mai buna oferta. Inclusiv consumabilele ti le vor oferta extrem de avantajos! Cere ofertele!

Pompa electrica alimentare John Deere 5625 - un viitor extraordinar pentru tractorul tau!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia de care beneficiezi la achizitionarea pompei este valabila 1 an de zile. Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5625 trebuie montata corect!

Pachetul cu pompa electrica alimentare John Deere 5625 iti ajunge la domiciliu a doua zi de la plasarea comenzii. Este livrat prin serviciile de curierat rapid si se achita in sistem ramburs. In prezenta curierului poate fi verificata integritatea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, poti ridica pachetul personal de la sediul nostru.

Montajul este important pentru a beneficia de garantie si o durata de exploatare cat mai lunga. De aceea, colaboram cu mecanici care pot avea grija ca schimbul sa fie efectuat in mod optim. Iar daca este necesara interventia in cazul unor probleme tehnice mai grave, acest serviciu este solutia ta. Ia legatura cu consilierii nostri pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura