Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
L8IR37KT-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru acest rulment grup conic fata Komatsu WB91 ti-am pregatit o oferta geniala! Un rulment te va face sa uiti de grija de a-l schimba pentru mult timp de aici inainte. Fiind o piesa originala Carraro, este incomparabil cu alte piese din aceasta categorie. A fost fabricat in Japonia din cele mai rezistente materiale. Eficienta sa va fi maxima! Poti monta produsul si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5 si Komatsu WB91R-5E0.

Stiai ca rulmentii se monteaza in pereche? Asa asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Iti recomandam sa inlocuiesti rulmentii simultan, odata cu simeringul. Aceasta actiune asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Mai multe detalii despre componenta obtii de la consultantii nostri. Primesti indrumarea necesara unei alegeri optime - consultanta tehnica gratuit!

Rulment grup conic fata Komatsu WB91 - foarte rezistent, clar optiunea cea mai buna!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB91 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrarea se realizeaza oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Acceptam plata in sistem ramburs, iar inainte de aceasta poti verifica starea pieselor, astfel incat sa te asiguri ca totul este conform asteptarilor tale. Acest rulment grup conic fata Komatsu WB91 comandat, in pereche, poate fi ridicat si de la sediul nostru.

Iti recomandam sa alegi numai persoane specializate in privinta montajului, astfel asigurandu-le rulmentilor o perioada indelungata de exploatare si un grad maxim de eficienta. Este foarte important sa utilizezi o presa mecanica in montarea lor, iar mecanicii nostri colaboratori iti vin in intampinare cu tot ceea ce ai nevoie. Suntem disponibili pentru tine si pentru alte interventii asupra utilajului tau. Suna-ne acum si afli toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura