Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6330
Cod produs
Z9H1OIUT-C-IA
Out Of stock
Descriere
Randamentul utilajului tau se datoreaza fiecarei componente folosite, de aceea este important sa alegi piesele potrivite, de o calitate superioara, chiar si cand optezi pentru un pret mai mic. In cazul pompei, iti propunem pompa electrica alimentare John Deere 6330 - o solutie alternativa realizata in Europa de un producator renumit. Aceasta se afla pe stoc in permanenta si este comercializata la pret de principal importator. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Durata de utilizare indelungata este un punct forte al ei, iar daca filtrul de combustibil este inlocuit odata cu ea, perioada de exploatare poate fi prelungita considerabil. In plus, schimbul impreuna duce la o garantie extinsa a produsului, de aceea ti le ofertam avantajos. Tehnicienii nostri iti ofera ajutor la identificarea pompei electrice de combustibil potrivite in functie de utilajul pe care il detii, iti acorda detalii suplimentare despre aceasta, cat si despre alte piese necesare. Consultanta tehnica este gratuita, atat la plasarea unei comenzi pentru acest produs, cat si la achizitionarea altor articole noi.

Pompa electrica alimentare John Deere 6330 - ai garantie valabila un an!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantia de care dispune aceasta pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6330 are valabilitate 1 an de zile, din momentul facturarii.

Comanda acum si poti ridica pompa electrica alimentare John Deere 6330 personal in cursul zilei de astazi, de la sediul nostru. Daca esti din alta localitate, coletul ajunge in ziua urmatoare si il poti verifica in prezenta curierului. Plata in acest caz se va achita ramburs.

Odata cu comandarea pieselor ai acces si la service-ul mobil al firmei. Prin intermediul acestuia, iti pot programa montajul pompei, reviziile periodice sau orice alte reparatii, simple sau complexe necesare. Consilierii nostri iti pot oferi informatii complete despre acest serviciu, deci suna acum la numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura