Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa JCB 02/910997

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 02/910997
Cod produs
X9Z3GL8Y-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru pompa de apa JCB 02/910997 avem o oferta de nerefuzat! Vei achizitiona o pompa de calitate garantata, in cel mai scurt timp si la un pret foarte bun! Axul, paletii, rulmentul si presetupa care stau la baza pompei de apa pe care ti-o propunem au fost fabricate in Italia. Au fost indeplinite toate normele care asigura cele mai bune standarde de functionare ale utilajului. O astfel de alternativa pentru piesa de schimb garanteaza fiabilitatea utilajului.

Pe scurt, fara prea multa vorba, urmeaza un sfat pe care l-am mai dat si cu alte ocazii: nu comanda de unul singur daca nu esti sigur! Na, a iesit slogan, fara voie, mai mult de nevoie! Sa revenim, nu-ti complica existenta aiurea! Pune mana pe telefon sau scrie pe site si solicita serviciul gratuit de consultanta, e mult mai comod! Si la montarea pieselor sa faci la fel! Pe principiul, nu m-apuc io de montaj, c-altfel zace in garaj!

Pompa de apa JCB 02/910997 - o solutie extrem de eficace echipamentului tau!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de apa JCB 02/910997 este acoperita de garantie timp de 12 luni, iar pentru asta trebuie sa te asiguri ca piesa a fost montata corect, conform instructiunilor simple din fisa tehnica a produsului.

Pompa de apa JCB 02/910997 poate fi livrata imediat indiferent de localitate. O poti primi in aproximativ 24 de ore de la comanda prin intermediul unui curier sau o poti ridica direct de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului chiar in ziua comenzii.

Pentru proceduri de natura complexa, sau in cazul in care consideri ca o reparatie are nevoie de interventia unui mecanic, ia legatura cu noi si trimitem un atelier mobil in cel mai scurt timp, acolo unde e necesar. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura