Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Fermec 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 820
Cod produs
AQKUCV3Z-IA
Out Of stock
Descriere
Profita si tu de oferta noastra excelenta pentru acest rulment grup conic fata Fermec 820 superb! Avem pentru tine aceasta piesa exceptionala: un rulment grup conic pentru buldoexcavatorul tau! Este o piesa ce nu are cum sa te dezamageasca datorita calitatii ei de top. Alegerea ei este justificata de faptul ca este originala Carraro. Este o piesa care a fost fabricata in Japonia si s-a dovedit a rezista in cele mai dificile conditii. Pentru comenzi, suntem disponibili la telefon, pe e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Montarea rulmentilor se realizeaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Este important sa-i montezi simultan, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Colegii nostri de la departamentul tehnic iti stau la dispozitie pentru orice informatie ai avea nevoie despre acest rulment. Complet gratuit te ajuta, asa ca nu ezita sa ne suni!

Rulment grup conic fata Fermec 820 - esti sigur ca e achizitia perfecta!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Fermec 820 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram acest rulment grup conic fata Fermec 820 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in intreaga tara. Daca optezi pentru aceasta varianta, platesti in sistem ramburs, dupa ce ai verificat ca piesele primite se afla in cea mai buna stare. Te asteptam si la sediul firmei, daca preferi sa achizitionezi direct de aici produsele noastre.

Montajul este o parte importanta a intregii operatiuni. Este nevoie de specialisti pentru a asigura pieselor nou achizitionate o durata de exploatare maxima si o eficienta pe masura. De aceea, iti punem la dispozitie mecanicii nostri, care se indreapta direct catre punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp. Intotdeauna trimitem catre tine mecanici specializati exact pe ceea ce ai tu nevoie, deoarece ne intereseaza ca manopera sa fie realizata in mod exemplar, asa ca nu ai motive sa te indoiesti! Suntem alaturi de tine pentru orice interventie la utilaj ai nevoie. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura