Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Perkins 6.354.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Perkins 6.354.4
Out Of stock
Descriere
Pompa de care ai tu nevoie sigur este pe stoc, deci suna acum si cere o oferta! Iar daca erai in cautarea pompei de alimentare cu montaj pe motor Perkins 6.354.4, aici gasesti varianta alternativa de top.

Pompa din imagine este o productie europeana care iti aduce numai beneficii. Durabilitatea si fiabilitatea ei se asigura ca o poti exploata indelungat fara probleme, iar pretul de va avantaja considerabil.

Garnitura este inclusa in pachet, deci eficienta este nelipsita la fiecare solicitare. Convinge-te singur, piesa fiind pe stoc in permanenta.

Consilierii nostri te pot ajuta cu orice informatii ai nevoie si iti identifica piesele necesare in functie de datele acordate despre utilaj. La fiecare apel catre ei beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, de aceea te incurajam sa ii contactezi oricand ai nevoie de piese de schimb.

Alaturi de pompa este oferit si un certificat de garantie care sa acopere orice situatie neprevazuta. Acesta are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Poti ridica pompa personal de la sediul din Bucuresti sau poti trimite cererea de livrare catre localitatea ta. Serviciile de curierat vor ajunge a doua zi lucratoare cu pompa si iti vor acorda timpul necesar pentru verificarea ei inainte de a incasa rambursul.

Avantajul de a achizitiona de pe stoc este ca poti beneficia si de serviciul de interventie la punctul de lucru. Avand colaborari cu mecanici din intreaga tara putem pune la dispozitia ta un specialist care sa se ocupe de montaj, revizii sau orice reparatii necesare. Suna acum si alfa mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Cod pompa: L3BTRJOI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura