Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Perkins ULPK0037

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins ULPK0037
Cod produs
EL6ZK83P-C-RA
Out Of stock
Descriere
Ii poti imbunatati performanta motorului tau schimbandu-i piesele defecte cu unele eficiente, sigure si durabile. Recomandarea noastra in cazul in care pompa este cea uzata o reprezinta pompa electrica de alimentare Perkins ULPK0037.

Ea este conceputa in Uniunea Europeana si o aducem pe stoc in numar mare pentru a ajunge la tine in timp util. Poate asigura un debit de pana la 140 l/h si are inclus cartusul filtrant (filtrul din interior).

Recomadnarea noastra este sa alegi produs atunci cand optezi pentru varianta aftermarket deoarece nu doar pretul este in avantajul tau.

Specialisitii nostri iti pot acorda timpul necesar in care sa verifice impreuna cu tine compatibilitatea piesei in functie de datele oferite de la utilaj. Suna si consultanta tehnica este gratuita, atat la achizitionarea pompei, cat si a altor componente noi.

Piesa este asigurata in orice situatii neprevazute de un carnet de garantie cu valabilitate 1 an.
Pentru a beneficia de piesa astazi poti ridica comanda de la sediul din Bucuresti. Pentru alte zone ale tarii coletul se livreaza in ziua urmatoare prin curier rapid. Mentionand in cerere, vei putea verifica coletul imediat ce a ajuns pentru a achita rambursul doar dupa ce te-ai asigurat de caliatea promisa a productiei.

Te mai putem ajuta si cu un mecanic daca nu ai la cine sa apelezi pentru montaj, fiind recomandat sa fie efectuat de un specialist. Noi colboram si cu mecanici din zona ta ca sa intervina rapid atunci cand ai nevoie. Asadar, contacteaza-ne acum daca doresti sa programezi montajul sau sunt necesare reparatii la motor!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura