Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Doosan Solar 010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan Solar 010
Cod produs
OJWK8NRE-C
Out Of stock
Descriere
Prezenta permanenta a pompei de alimentare pentru miniexcavator Doosan Solar 010 pe stoc iti ofera posibilitatea de a ridica pachetul azi din depozit sau maine de curierul care livreaza in localitatea ta.
De asemenea, beneficiezi de un super pret in care este inclusa si garnitura dintre pompa si capacul de la distributie.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, este o productie europeana care merita achizitionata in locul originalei fiidnca are eficienta sporita, siguranta maxima si functioneaza optim in orice circumstanta.

Este prevazuta si cu un levier pentru amorsarea manuala a instalatiei si daca este inlocuit filtrul de combustibil odata cu ea se stabileste o durata mult mai lunga de exploatare si o garantie extinsa a produsului.

Pentru comenzi sau sfaturi de la expertii nostri suna la numerele de telefon afisate! Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua ca tu sa achizitionezi mereu piesele corespunzatoare tipului tau de utilaj.

Pompa de alimentare din imagini este insotita de garantie pentru o perioada de 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarea pachetului se efectueaza intr-o zi lucratoare indiferent de zona tarii, prin serviciile de curierat. La primirea lui se verifica integritatea piesei in asistenta curierului si se achita rambursul la final. Iar daca este necesar schimbul de urgenta te poti prezenta la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica coletul personal.

Montaj pentru piesele achizitionate? Sigur!
Putem trimite un mecanic din zona pentru a efectua schimbul pieselor achizitionate astfel incat sa ai eficienta garantata.

Acest serviciu iti poate fi de folos si daca sunt probleme tehnice de identificat si solutionat ca sa revii la fluxul de productivitate dorit. Specialistii nostri pot efectua reparatii simple, complexe, reconditionari complexe sau suduri speciale, in scurt timp de la solicitare. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum!

Specificatii tehnice:

• Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
• Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are codul: OJWK8NRE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura