Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare motor John Deere 4045

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 4045
Cod produs
8ZA72ICD-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 4045 este conceputa la standarde europene de calitate care pot facilita inlocuirea originalei astfel incat sa ai in continuare rezultate satisfacatoare. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Se diferentiaza avantajos de alte echivalente fiindca toate caracteristicile ei duc la o exploatare indelungata si un mediu optim de lucru. Astfel ca poate fi utilizata fara probleme in orice conditii de lucru si aduce eficienta maxima pe toata perioada.

Un alt avantaj major al ei este pretul de prim importator si faptul ca se afla pe stoc in permanenta, ceea ce iti ofera posibilitatea de a efectua schimbul cat mai repede. Daca inlocuiesti si filtrul de combustibil odata cu ea, asa cum recomanda specialistii, durata de exploatare se extinde considerabil si beneficiezi de o valabilitate extinsa a garantiei. Pompa electrica o poti verifica in functie de datele utilajului tau, prin intermediul specialistilor nostri. Ei iti fac identificarea dupa acestea, ca sa beneficiezi de piesa corespunzatoare, care iti va aduce un plus de eficienta in lucru.

Pompa electrica alimentare John Deere 4045 - ia-i si un filtru de combustibil!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

La achizitionarea pompei beneficiezi de garantie pe o perioada de 1 an de zile.Pompa electrica alimentare pentru motor John Deere 4045 trebuie montata corect!

Comanda de pompa electrica alimentare John Deere 4045 data azi o poti ridica imediat de la sediul nostru sau iti este livrata in alta localitate in ziua urmatoare. Expedierea este efectuata prin intermediul curieratului rapid, iar modalitatea de plata este ramburs. Esti incurajat in acest caz sa verifici starea piesei primite in prezenta curierului pentru a fi evitate orice nemultumiri ulterioare.

Tot acum poti programa si montajul deoarece firma noastra colaboreaza cu mecanici din diferite zone ale tarii. Ei vin la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp posibil si se asigura ca pompa functioneaza optim pe toata perioada exploatarii. De asemenea, daca sunt necesare reparatii mai complicate care necesita reconditionarea completa a componentelor esentiale, ei sunt pregatiti sa iti redea siguranta si eficienta din timpul lucrului. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare din imagini se monteaza si pe urmatoarele motoare John Deere: 4045DP057, 4045DP058, 4045HL284, 4045HL286, 4045HLV56, 4045HP058, 4045TLV53, 4045TP072, 4045TP075, 4045TP079, 4045TP080 si altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura