Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Challenger MT535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
CYO5ITDL-S-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru exploatarea tractorului in conditii optime este esential si ca angrenajul transmisiei finale sa aiba o functionare impecabila. Atunci cand componentele care echipeaza utilajul de nou se uzeaza si trebuie schimbate, este important sa le inlocuiesti cat mai repede cu piese originale - recomandate de producator. Daca bucsa care asigura centrarea planetarei da semne de uzura si a capatat joc, inlocuieste-o din timp cu aceasta bucsa planetara tractor Challenger MT535 din oferta noastra. Aceasta piesa originala Carraro, extrem de rezistenta, garanteaza functionarea ireprosabila a transmisiei finale si previne aparitia altor defectiuni conexe in angrenaj.

Nu iti face probleme daca utilajul tau are o piesa uzata. Nu e deloc o corvoada sa alegi o componenta noua pentru acesta. Daca stii ce vrei, iar noi speram ca vrei calitatea si durabilitatea, atunci e chiar extrem de simplu. Daca deja de afli aici, inseamna ca ai descoperit ca noi suntem protectorii componentelor de calitate superioara! Si nu iti putem recomanda altceva decat o piesa rezistenta la uzura si cu rezultate remarcabile. Alege cu incredere aceasta componenta originala Carraro! Stim sigur ca apoi vei alege inca una, si inca una, si inca una…

Bucsa planetara tractor Challenger MT535 - componenta ce iti ofera o demonstratie de forta!

Poate n-ai crede ca o bucsa are un rol prea important. Insa nu e deloc asa. Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Te poti consulta cu noi inainte sa achizitionezi o piesa noua!
Atunci cand esti pe cale sa achizitionezi o piesa noua pentru utilajul tau, nu risca sa faci o alegere gresita. Contacteaza-ne si ofera-ne detalii despre utilaj, iar noi iti putem recomanda potrivirea perfecta. Astfel te vei asigura ca procuri o componenta de calitate superioara, care iti va fi alaturi mult timp. In plus, serviciul nostru de consultanta este gratuit, asa ca nu ai nicio scuza!

O asemenea bucsa planetara pentru tractor Challenger MT535 vine insotita de siguranta pe care vrei sa o simti cand investesti in ceva. Piesa vine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei.

Trimitem bucsa planetara tractor Challenger MT535 spre tine cat de repede putem. Speram ca prin curier rapid, in 24 de ore, sa te gaseasca acasa. Daca locuiesti in preaja noastra, te invitam sa ne treci pragul.

Te sfatuim sa fii cu mare bagare de seama cand vine vorba de montaj. Iti recomandam cu fermitate sa alegi doar serviciile atelierelor de specialitate si sa inlocuiesti piesa uzata alaturi de profesionisti experimentati.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Bucsa planetara se poate monta si pe tractor Challenger MT535B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura