Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5060
Cod produs
N3S5BXQP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca pompa electrica alimentare John Deere 5060 este cea de care ai nevoie, contacteaza-ne, caci nu vei gasi o oferta mai buna. Noi o ofertam la pret de prim importator si stocul este permanent disponibil ca sa poti realiza schimbul in timp util. Pompa electrica de alimentare functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Ea se fabrica in Europa la cele mai inalte standarde calitate, asa incat asigura inlocuirea piesei originale cu succes. Acest tip de pompa electrica de combustibil este compatibil si cu tractorul John Deere 5060E.

Recomandarea specialistilor este sa inlocuiesti filtrul de combustibil odata cu pompa, fiindca se prelungeste durata de exploatare si garantia. Asteptam sa ne contactezi pentru orice informatii suplimentare necesare. Suntem la dispozitia ta si pentru verificarea compatibilitatii cu modelele de utilaje detinute, iar consultanta tehnica de specialitate este gratuita la fiecare comanda noua. Deci, de ce nu suni chiar acum? Castiga timp si fa economii alaturi de ACN Piese Utilaje!

Pompa electrica alimentare John Deere 5060 - pentru ca tractorul tau merita tot ce-i mai bun!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Oferim la achizitionarea acestei pompe un certificat de garantie valabil 1 an de zile, util pentru orice situatii neprevazute. Pompa electrica alimentare pentru tractor John Deere 5060 trebuie montata corect!

Datorita stocului permanent disponibil te poti prezenta azi la sediul nostru pentru a ridica pompa electrica alimentare John Deere 5060 comandata. Daca esti din alta localitate, o trimitem prin curier rapid ca sa ajunga la tine in ziua urmatoare. Plata ei o vei efectua la curier si ii poti solicita acestuia si asistenta la verificarea coletului.

Ai oportunitatea de a programa montajul pieselor odata cu comandarea lor - noi colaboram cu mecanici din diferite zone ale tarii. Unul din ei va fi trimis la punctul tau de lucru pentru efectuarea schimbului, iar daca ai nevoie va fi prezent si pentru remedierea altor probleme tehnice care afecteaza randamentul utilajului. Suna la unul din numerele afisate si afla mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este de 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura