Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
N7HJS6G4-S
Out Of stock
Descriere
Alege sa echipezi reductorul doar cu piese originale, pentru a te bucura de o functionare ireprosabila si de o exploatare de lunga durata a echipamentului.
Atunci cand coroana care livreaza cuplul de la pinioane la butucul rotii da semne de uzura, alege sa o inlocuiesti cu aceasta coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland 575E prezenta in oferta noastra. Este o piesa originala Carraro - extrem de rezistenta la uzura.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland 575E - piesa ideala pentru o reparatie care sa dureze!
O avem pe stoc si o poti comanda imediat prin completarea formularului online sau printr-un simplu apel telefonic, la unul dintre numerele afisate.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre piesele de schimb aflate in oferta noastra, iti punem cu placere la dispozitie toate informatiile utile - pentru o documentare corecta inaintea achizitiei.
De fiecare data cand cumperi de la noi - primesti consultanta tehnica gratuita.

Cumperi fara griji! O asemenea coroana butuc New Holland 575E este asigurata de certificatul ei de garantie - valabil 6 luni de la cumparare.

Primesti piesa rapid, oriunde in Romania - prin curierat de mare viteza. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea sa deschizi pachetul la primire, inainte de a plati curierului. Coroana butuc buldoexcavator New Holland 575E se poate ridica si direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Vrei sa montezi coroana de butuc intr-un atelier de specialitate, pentru a-ti relua lucrul fara probleme?
Lucram cu mecanici priceputi din toate judetele tarii, pregatiti sa repare complet orice problema a buldoexcavatorului, chiar la punctul tau de lucru. Pentru a programa o interventie tehnica sau pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa ne contactezi telefonic!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: N7HJS6G4-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura