Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Cod produs
RP785FW3-S
Out Of stock
Descriere
Piesele originale Carraro sunt deosebit de apreciate, inclusiv pe piata internationala, datorita fiabilitatii ireprosabile si a perioadei mari de exploatare de care dispun.
In cazul in care coroana care asigura transmiterea cuplului de la pinioane la butucul rotii s-a uzat, inlocuieste-o cat mai repede cu aceasta coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland 555E pe care ti-o punem la dispozitie imediat! Este o piesa originala Carraro, recomandata de producatorul utilajului tau pentru aceasta situatie.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland 555E - avem piesa pe stoc, la un pret excelent!
O comanzi imediat printr-un simplu apel telefonic sau prin completarea formularului de pe site. Raspundem imediat si pe email sau pe WhatsApp.

Daca nu esti sigur ca piesa este compatibila cu utilajul tau sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre alte componente originale, apeleaza cu incredere la consilierii nostri specializati!
La fiecare achizitie din oferta noastra primesti consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc buldoexcavator New Holland 555E este o piesa ce merita investitia, pe care o primesti insotita de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la cumparare.

Primesti piesa imediat, oriunde in Romania - prin curier rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai optiunea sa deschizi coletul la primire, inainte de a achita. Coroana butuc New Holland 555E se poate ridica si personal - de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Vrei sa montezi coroana de butuc intr-un service specializat, in apropiere de tine?
Avem echipe tehnice experimentate in toate judetele tarii, pregatite sa repare complet orice defectiune a buldoexcavatorului, chiar la punctul tau de lucru. Pentru a programa o lucrare de reparatii sau pentru mai multe detalii despre acest serviciu disponibil la nivel national, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: RP785FW3-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura