Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 7130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7130
Cod produs
914I0LKD-C-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa beneficiezi de aceasta pompa electrica alimentare John Deere 7130 la un pret avantajos, comanda acum! Ea reprezinta cea mai buna alternativa pentru tractorul tau, deoarece este o productie europeana conceputa la standarde inalte de calitate. Ce o deosebeste avantajos de alte echivalente sunt materialele ce ofera rezistenta ridicata, care asigura o functionare optima vreme indelungata. Ea se recomanda a fi inlocuita impreuna cu filtrul de combustibil pentru a garanta exploatarea prelungita fara probleme.

Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Daca este ce iti trebuie, cere o oferta si daca esti multumit iti trimitem pachetul rapid la punctul indicat de tine. Comenzile si detaliile suplimentare le poti discuta cu asistentii nostri tehnici, apeland la numerele de telefon afisate! Ei iti stau la dispozitie pana esti convins ca identificarea piesei dorite a fost efectuata corect, iar oferta pregatita este in avantajul tau. Consultanta tehnica este gratuita! Nu uita ca poti apela tot la noi cand vine vorba de montarea componentelor sau alte interventii tehnice necesare tractorului.

Pompa electrica alimentare John Deere 7130 - recomandarea specialistilor in mecanica!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

In pachetul cu pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 7130 vei gasi factura si un certificat de garantie care sa iti asigure schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute. Acesta are valabilitate 12 luni de zile, de la data livrarii.

Expedierea coletului cu pompa electrica alimentare John Deere 7130 o efectuam prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar plata o incasam prin intermediul curierului. Recomandam ca in prezenta lui sa verifici si integritatea piesei primite pentru a ne asigura ca avem o colaborare placuta si de durata. In cazul in care doresti sa ridici piesa azi, te asteptam la depozitul nostru.

Stim cat de important este montajul pentru functionarea optima a piesei, de aceea colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a putea trimite ajutor acolo unde este nevoie. Prin intermediul lor te incurajam sa programezi montajul odata cu comanda piesei, dar si alte reparatii necesare cand apar defectiuni tehnice la utilajul tau. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungime cilindru este egala cu 118 mm
Lungime completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura