Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland LB95.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95.B
Cod produs
MBFJ6Y5R-S
Out Of stock
Descriere
Piesele originale produse de Carraro sunt foarte apreciate atat in Romania, cat si pe piata externa, datorita raportului pret/ calitate excelent de care dispun. In cazul in care coroana din butuc da semne de uzura, inlocuieste-o rapid cu o piesa originala, de cea mai buna calitate, pentru a asigura mobilitatea corespunzatoare utilajului. Totodata, vei preveni si aparitia altor defectiuni in grupul reductor.

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland LB95.B este disponibila acum in oferta noastra la un pret foarte bun. O avem pe stoc si ti-o putem livra imediat daca o comanzi sunand la numarul de telefon afisat. Poti comanda aceasta piesa originala si prin completarea formularului online, ori ne poti scrie pe mail sau pe WhatsApp.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland LB95.B si maine o poti monta!
Coroana din butuc (punte fata) are o functie de baza in angrenajul reductor, livrand cuplul de la pinioane la butucul rotii. Rolul sau important recomanda sa o inlocuiesti, atunci cand este cazul, cu piesa originala - recomandata de producatorul utilajului.

Pentru informatii suplimentare despre piesele aflate in oferta noastra te rugam sa iei legatura cu personalul nostru calificat! La fiecare noua achizitie primesti consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc buldoexcavator New Holland LB95.B va ramane in garantie 6 luni (de la data cumpararii).

Trimitem piesa oriunde in Romania, prin curier rapid. Platesti coroana de butuc atunci cand ajunge la tine si poti sa deschizi si sa verifici continutul coletului inainte de a achita curierului. Daca vrei sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti, poti ridica aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland LB95.B direct de la noi.

Vrei sa montezi rapid noua piesa pentru a-ti relua activitatea in intervalul optim de timp?
Lucram cu mecanici experimentati din toata tara, pregatiti sa iti vina in ajutor si sa monteze orice piesa necesita buldoexcavatorul. Remediem eficient orice defectiune a utilajului, pentru a-ti putea relua treaba in siguranta, la pretul corect. Te rugam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: MBFJ6Y5R-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura