Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Case International 268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case International 268
Cod produs
JA0IEU86-S
Out Of stock
Descriere
Alege sa profiti de oferta noastra si vei fi pe deplin multumit! Aceasta coroana din butuc pentru tractor Case International 268 pe care ti-o punem imediat la dispozitie este o componenta originala, extrem de rezistenta la uzura.
Are rolul de a distribui puterea de la pinioane la butucul rotii. Pentru a exploata utilajul in siguranta o lunga perioada de timp, este important sa alegi doar piese de origine - atunci cand intervii tehnic asupra transmisiei finale.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Case International 268 - este pe stoc si are un pret avantajos!
Comanzi piesa cu usurinta daca ne apelezi telefonic sau prin completarea formularului online. Daca esti interesat de o oferta completa a pieselor din compunerea grupului reductor sau daca de o solutie complexa pentru o reparatie capitala, apeleaza cu incredere la consilierii nostri specializati!

Atunci cand alegi sa cumperi piese de la noi - iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Aceasta coroana butuc Case International 268 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Iti este inmanat la primirea coletului! Aceste defectiuni sunt extrem de rare, insa te asiguram ca vom gasi impreuna o rezolvare in favoarea ta, atunci cand ti se intampla tie!

Trimitem piesa in toata tara prin curier rapid. O platesti la primire si o poti verifica in prealabil, deschizand coletul in prezenta curierului. Te asteptam in apropiere de Bucuresti, daca vrei sa iei coroana de butuc direct de la depozitul nostru!

Este momentul sa te orientezi catre un atelier de specialitate, pentru a expune utilajul tau exclusiv unui serviciu calificat. Persoana care te asista la aceasta manevra trebuie sa mai fi asamblat si alte transmisii finale! Elementele necesita o precizie chirurgicala la implementarea lor, iar in functie de cat de bine au fost asezate, lubrifiate si etansate, isi vor extinde perioada de functionare fara probleme!

Asigura-te ca oferi un montaj optim utilajului tau!
Elementele conexe trebuie si ele verificate si inlocuite daca prezinta semne de uzura. In cazul in care dantura pinioanelor planetare este afectata, se recomanda inlocuirea lor! Iar pentru refacerea etanseitatii transmisiei finale, se recomanda sa folosesti simeringuri si oringuri noi!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: JA0IEU86-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura