Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru tractor Steyr 9115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
D57Q4KGH-R-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru ca ai nevoie de piese de calitate la preturi accesibile, gasesti in oferta noastra aceasta cruce de planetara tractor Steyr 9115 menita sa iti sara in ajutor. De fapt, aceasta componenta este precum sarea in bucate. Fara sare, mancarea nu are gust. Fara componente de top, utilajele nu functioneaza la cote maxime. Ce mai tura-vura? Daca optezi pentru aceasta piesa faci o alegere extrem de buna pentru utilajul tau! Piesa este de calitate superioara, fiind originala Carraro, si poate fi achizitionata la un pret accesibil.

Calitatea este cea care face diferenta intre piesele de schimb. Criteriile dupa care se judeca calitatea unei componente sunt multiple. Pana la urma, ceea ce conteaza cu adevarat este randamentul pe care acea piesa il ofera intr-un anumit interval de timp. Daca ea functioneaza optim intr-un interval cat mai indelungat, atunci se poate incadra in categoria calitatii superioare. Aici poti afla si piesele originale Carraro pe care ti le recomandam calduros!

Cruce de planetara tractor Steyr 9115 - componenta special creata pentru utilajul tau!

O cruce de planetara este special conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste. Asta daca intrebai ce rol are o astfel de piesa.

Piesele de schimb nu au secrete fata de noi!
Nu glumim cand spunem ca piesele de schimb nu au secrete fata de noi. Cum ar putea avea cand noi le descoasem pentru a afla toate informatiile despre ele. Iar acest lucru il facem pentru a-ti putea veni tie in ajutor cand ai intrebari si nelamuriri. Asa ca apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Calitatea unei componente precum aceasta cruce de planetara pentru tractor Steyr 9115 face ca ea sa poata beneficia de o garantie valabila 12 luni. Stai linistit, e alegerea ideala!

Iti livram aceasta cruce de planetara tractor Steyr 9115 prin curier rapid, fix in locul in care te afli. Totusi, daca vrei sa ridici personal produsul, te asteptam la depozitul nostru!

Ai grija pe mana cui lasi noua piesa achizitionata. In maini nepotrivite aceasta se poate strica inainte sa isi fi indeplinit menirea. Alege doar serviciile altelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura