Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Steyr 9125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
103ML47W-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de un sezon de lucru incarcat cu tractorul, iar bucsa care centreaza planetara s-a uzat si trebuie schimbata, inlocuieste-o cu una despre care stii ca va face treaba buna! Alege aceasta bucsa planetara tractor Steyr 9125 din oferta noastra! Este o piesa originala, deosebit de rezistenta. Este realizata de Carraro - producatorul in care iti poti pune toata increderea - si are un pret promotional! Pe deasupra, avem piesa pe stoc, ceea ce inseamna ca va ajunge la tine in foarte scurt timp! Daca doresti mai multe informatii despre montaj sau daca esti interesat de o solutie complexa, pentru o reparatie capitala a tractorului, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici - pentru o oferta personalizata - adaptata scopului tau.

Cum poti sa faci un lucru de calitate cand sari de la o idee la alta, de la un lucru la altul si intotdeauna intre acestea intervin reparatiile utilajului tau? E complicat sa obtii calitatea cand nu te poti concentra pe scopul tau. Observand lucrul acesta, am decis sa punem la dispozitia ta componente care iti vor ajuta utilajul sa functioneze in parametri optimi vreme indelungata. Asadar, arunca o privire in depozitul nostru si alege ce vrei, caci piesele de top sunt la tot pasul. Ai vazut si aceasta bucsa originala Carraro? Sa stii ca o poti procura cu increderea ca faci o alegere de durata!

Bucsa planetara tractor Steyr 9125 - piesa gandita sa sporeasca performanta utilajului tau!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

La noi sfatul este ridicat la rang de cinste!

Firma noastra se straduieste sa caute pentru tine si impreuna cu tine cele mai bune solutii la probleme referitoare la utilaje. Recomandarile pe care le facem au la baza experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. Consultanta pe care ti-o oferim este gratuita! Suntem interesati sa iti mearga bine!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Steyr 9125 nu porneste singura spre tine. Piesa este insotita de un certificate de garantie ce se intinde pe o perioada de 6 luni.

Ne straduim ca aceasta bucsa planetara tractor Steyr 9125 sa ajunga in cel mai scurt timp la tine. Pentru aceasta, tratam cu seriozitate comenzile ce vin din partea ta. Pentru ca stim cat de important este timpul, facem livrarea prin curier rapid. Totusi, te asteptam la depozitul nostru de vrei sa ridici personal piesa.

Cauti cea mai buna varianta pentru montajul specializat al noii bucse? Colaboram cu mecanici experimentati din toate zonele importante ale tarii, pregatiti sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa monteze orice piesa necesita utilajul. Da-ne de veste si te punem in legatura cu un profesionist!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura