Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3TNE78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 3TNE78
Cod produs
X04SAN32-C-MI
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de aceasta pompa alimentare Yanmar 3TNE78 din imagini? Comanda de pe stoc si beneficiezi de ea chiar maine, indiferent de zona de livrare. Cea prezenta in depozit este o productie europeana care prin rezultatele sale pe termen lung se dovedeste a fi solutia cea mai avantajoasa atunci cand inlocuiesti modelul original. Eficienta, siguranta, rezistenta, sunt doar cateva din caracteristicile esentiale pe care le ofera la nivel superior. Cu toate acestea, cea mai avantajoasa particularitate a acestui model este pretul de achizitie, fiind mult mai mic decat al originalei. Daca vrei sa plasezi o comanda, suna-ne, scrie-ne un email sau completeaza cererea de oferta de pe site.
Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale! Astfel, iti putem oferi toate informatiile care sa te ajute in alegerea potrivita a pieselor dorite, consultanta tehnica fiind gratuita. Iti putem oferi, de asemenea, si ajutor la montaj, daca ai nevoie! Avem parteneri cu ateliere mobile peste tot prin tara, suna-ne pentru datele de contact ale mesterului din zona ta!
Pompa alimentare Yanmar 3TNE78  este fabricata la standarde de inalta calitate, functioneaza impecabil!
Monteaza pe utilajul tau piese de calitate, doteaza-ti motorul cu o pompa cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare! Aceasta se asambleaza pe pompa de injectie si asigura alimentarea cu combustibil a sistemului de injectie.Iti recomandam sa asiguri si inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru funtionare optima pe termen lung. Asculta recomandarea noastra si vei avea doar de castigat!
Consultanta este gratuita - nu ezita sa ne suni!
Consultantii nostri au rezolvat sute de depanari, experienta lor nu poate fi pusa la indoiala! Cu doar cateva date tehnice ei iti vor identifica piesa compatibila cu utilajul tau si te pot indruma in toata interventia tehnica de care ai nevoie!
Certificatul de garantie pe care il primesti impreuna cu pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3TNE78 este valabil 1 an de zile. Iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul/ filtrele de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru o exploatare de lunga durata, chiar si dupa perioada de garantie.
Pompa alimentare Yanmar 3TNE78 este diponibila oricand la depozitul nostru  aflat in Bucuresti. Daca o comanzi, va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid, in aproximativ 24 de ore. Poti deschide coletul la livrare, iar plata se poate face si in sistem ramburs.
Montajul reprezinta un pas important pentru functionarea la capacitate maxima a piesei, de aceea colaboram cu mecanici experimentati din intreaga tara. Astfel, putem trimite un specialist la echipamentul ce trebuie reparat, iar ulterior poti beneficia de acest serviciu si pentru alte interventii. Afla mai multe sunand la unul din numere de telefon afisate!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8mm

Piesa este compatibila si cu modelul Yanmar 3TNE78A-YBB
Trimite mesaj
Din Gura in Gura