Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru cilindru compactor Caterpillar CS79B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OJUV97LM-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa exploatezi utilajul o lunga perioada de timp, in conditii grele de lucru, echipeaza-l cu aceasta bucsa planetara Caterpillar CS79B din oferta noastra. Iti propunem spre achizitie o piesa originala, extrem de bine construita. Pretul echilibrat si durata mare de exploatare pe care o poate asigura o transforma intr-o alegere avantajoasa pe termen lung. La montaj, este indicat sa inlocuiesti si simeringul planetarei odata cu bucsa, pentru a beneficia de o reparatie durabila. Ne plac lucrurile menite sa dainuiasca, tocmai de aceea optam pentru a-ti oferi componente a caror rezistenta depaseste granitele stiute.

Iata o trasatura pe care ar trebui sa o ai in vedere de fiecare data cand esti in cautarea de piese pentru utilajele tale: eficienta. Aceasta inseamna ca piesa reprezinta un produs pe care te poti baza si in care simti ca nu ai investit degeaba. Pentru a obtine cel mai bun randament al utilajului, trebuie ca si tu sa fii eficient. Adica sa te straduiesti sa ii compui angrenajul din cat mai multe piese de calitate superioara. O astfel de piesa este chiar aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara Caterpillar CS79B - componenta care naruieste stereotipurile marimii!

Daca te gandesti ca o bucsa nu are un rol prea important, trebuie sa te contrazicem. Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu-ti face probleme cand vrei sa achizitionezi o piesa noua!
Nu vorbim in van, ci chiar nu trebuie sa iti faci vreo problema atunci cand utilajul tau are nevoie de o piesa noua. De ce? Pentru ca iti stam la dispozitie cu intreaga experienta pe care am dobandit-o de-a lungul timpului. Asa ca daci ai temeri cu privire la componenta pe care vrei sa o achizitionezi, intreaba-ne si vei primi instant raspunsul. Probabil ca stii deja ca poti beneficia de serviciul nostru gratuit de consultanta!

O astfel de bucsa planetara pentru cilindru compactor Caterpillar CS79B vine insotita nu doar de calitatea ce face parte integranta din constructia ei, ci si de un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei.

Nu vrem sa stim ca utilajul tau e tinut pe linie moarta si din cauza noastra. Asa ca iti trimitem aceasta bucsa planetara Caterpillar CS79B prin curier rapid, in 24 de ore. Totusi, te invitam sa ne treci pragul de te afli in apropierea noastra.

Fii cu bagare de seama cand vremea montajului noii piese. Nu te lasa prins in mrejele faptului ca iti pare ca toate lucrurile sunt deja rezolvate. Un montaj defectuos afecteaza nu doar componenta, ci si intreg utilajul.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura