Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Same Diamond 265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Diamond 265
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru tractorul Same Diamond 265 este o piesa noua, originala Carraro, ce poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Tine cont de faptul ca este foarte posibil sa trebuiasca sa schimbi si bucsa sferica impreuna cu pivotul. In acest fel, reparatia ta va fi mai durabila si mai completa.

Pentru a comanda poti:

-suna la numarul afisat;

-da un mesaj pe whatsapp la numarul afisat;

-completa formularul de pe site-ul nostru;

La achizitionarea oricarei piese noi, oferim consultanta tehnica gratuita. In acest fel, ti se va raspunde la toate intrebarile pe care le ai privind potrivirea piesei cu tractorul.

Datorita calitatii sale ridicate, certificatul de garantie al pivotului este valabil timp de 1 an de zile, in conditii de instalare corecta.

Poti fie opta pentru livrare prin curierat rapid, fie veni direct la sediul nostru din Bucuresti ca sa ridici piesa. In cazul livrarii, poti plati ramburs si verifica continutul pachetului in preajma curierului.

Montajul si reparatia pot fi facute direct in locul in care se afla tractorul tau. Pentru mai multe detalii despre serviciul nostru de atelier mobil, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

- inaltime: 62mm

Codul produsului este: D7YVZRC0-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura