Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor pentru incarcator frontal Manitou AS90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou AS90
Cod produs
PTN97F4E-C
Out Of stock
Descriere
Indiferent de cerintele tale, stocul nostru ofera solutii sigure si de durata, ca tu sa poti continua lucru in cele mai bune conditii. Printre miile de produse pe care le comercializam este prezent si acest electromotor pentru incarcator frontal Manitou AS90 care este disponibil in permanenta, iar pretul lui este in avantajul tau.

Productia este poloneza si reprezinta varianta cea mai eficienta dintre modele alternative. Ce il avantajeaza in fata altora sunt performantele maxime si rezistenta pe termen lung, dar si siguranta oferita in lucru.

Poti comanda in cursul zile de azi si beneficiezi de el maine! Cererile le poti trimite prin e-mail, prin formularul propus pe site sau sunand la unul din numerele de telefon afisate.

Consilierii nostri iti raspund cu prioritate oricarei curiozitate, deci nu ezita sa ne apelezi! Stam la dispozitia ta la orice comanda noua si iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea corespunzatoare a fiecarei piese dorite.

Acest electromotor Manitou AS90 beneficiaza de garantie valabila 12 luni de zile, care certifica calitatea piesei si acopera platile suplimentare in cazul unor situatii neprevazute.

Viziteaza-ne la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica piesa direct de pe stoc.
Daca nu reprezinta o optiune pentru tine, livram coletul oriunde ai nevoie. Transportul il efectuam prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar plata o acceptam prin sistem ramburs. Astfel, poti mentiona in cerere de verificarea piesei la primire si achiti rambursul doar daca starea ei nu a fost afectata.

Montajul este un pas important in functionarea optima a piesei, de aceea sugeram sa fie programat la un specialist. Noi colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a interveni rapid la punctul tau de lucru, in vederea unui montaj de calitate. Tot prin intermediul lor poti programa si alte reparatii necesare, indiferent de nivelul complexitatii acestora. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul pentru acest produs: PTN97F4E-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura