Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 900
Cod produs
AVRY2C15-C-RE
Out Of stock
Descriere
Iti punem la dispozitie o gama larga a pieselor originale Carraro, acestea fiind cele mai apreciate de catre specialistii in domeniu. Fiabilitatea si stabilitatea oferite de aceste componente iti asigura eficienta maxima in lucru, de aceea acest cap planetara tractor Massey Ferguson 900 se afla deja pe stoc si ti-l punem la dispozitie la un pret foarte bun.

El este conceput la standarde inalte de calitate, ceea ce inseamna ca materialele sale rezista pe o perioada indelungata fara a-si pierde din eficienta, chiar si dupa exploatarea in conditii dificile. Cu toate acestea, productivitatea maxima o atingi atunci cand schimbi toate piesele uzate din ansamblu.

Cap planetara tractor Massey Ferguson 900 - fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde!

De aceea, este recomandat sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este sugerata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Pentru a primi un pret personalizat la achizitionarea tuturor pieselor, suna acum la unul din numerele de telefon afisate. Consilierii nostri te ajuta la identificarea corecta a fiecarei componente dorite, oferindu-ti in aceasta directie consultanta tehnica gratuita.

Alaturi de acest cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 900 iti este acordat un certificat de garantie valabil 6 luni.

Livrarea pachetului este efectuata de catre serviciile de curierat rapid, pentru a beneficia de piesa a doua zi de la plasarea comenzii. Mentioneaza de verificarea coletului la receptie si vei putea examina starea piesei inainte de acordarea rambursului. Totodata, ai optiunea ridicarii personale de la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Asteptam apelurile tale si pentru programarea montajului deoarece colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii. Ei intervin rapid la punctul tau de lucru, atat pentru montaj cat si pentru alte reparatii necesare utilajului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura