Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
PZAT50IR-R-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. Pe site-ul nostru vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este acest simering pinion atac Komatsu WB97S-2 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine il vei putea monta deja pe echipamentul tau!

Indiferent ca manevrezi un tractor, un incarcator telescopic sau o combina, la ACN Piese Utilaje gasesti mereu piesa pe care o cautai. Depozitul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Simering pinion atac Komatsu WB97S-2 - produsul cu un raport calitate-pret excelent! Comanda-l de aici si il vom livra rapid, oriunde in Romania!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Astfel, daca simeringul de la pinionul de atac trebuie schimbat, recomandam sa verifici si bucsa. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Pentru alegerea oricarei piese noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita. Tu ne contactezi, noi gasim solutia perfecta!
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online ( prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa un simering pinion atac Komatsu WB97S-2 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest simering pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB97S-2 personal.

Un buldoexcavator de marca, o piesa de calitate si un montaj impecabil reprezinta combinatia infailibila! Daca ai nevoie de un mecanic profesionist, noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni experti pe care ii cunoastem. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau si iti vor monta piesele comandate sau executa reparatiile necesare. Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic si noi ne ocupam de tot!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Se poate monta si pe modelele Komatsu WB97S-5  si Komatsu WB97S-5E0.

Codul produsului este: PZAT50IR-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura